Сайт за напреднали !
Сподели

Фармафия

Поредно изследване: Живакът във ваксините уврежда мозъка

Фармафия

Токсичното въздействие на живака – известен още като тимеросал във ваксините – за пореден път беше потвърдено. Този път от учени към Бразилския университет. Техният доклад е шестият значителен само в рамките на няколко месеца, който заклеймява използването на живак в медицината – аргументацията е, че живакът нанася сериозни поражения върху мозъка и е свързан с появата на аутизъм и други заболявания при децата, а при възрастните води до развитие на Алцхаймерова болест.

Д-р Жозе Дореа и неговите колеги са извършили продължителен, задълбочен и критично признат анализ на информацията от различни по-ранни проучвания и актуални бази данни. Акцентът е бил върху въздействието на тимеросала и/или етилживака върху нервните тъкани.

Резултатите са категорични, че тимеросалът е силен невротоксин, който се натрупва в мозъчната тъкан и там нанася свирепи поражения, като необратимо уврежда или умъртвява нервните клетки.

Автор: Итън А. Хъф

Източник: Natural News

Цената на бизнеса с ваксини: 2000 мъртви бебета

Фармафия

По рано този месец (март 2011 г.) японските власти забраниха на лекарите да използват пневмококови и ХИБ ваксини, тъй като четири деца починаха веднага след ваксинацията. Истинската новина тук обаче, която така и не беше масово оповестена, е, че 2000 бебета умряха в САЩ след ваксинация срещу тези болести. Също така властите отказват да предупредят родителите за рисковете и да прекратят производството на тези ваксини. Жизненоважно е да се направи проучване за сигурността на тези ваксини и най-вероятно ще се наложи да бъдат изтеглени от пазара, преди да осакатят или убият още бебета.

Според Пол Офит, един от говорителите на индустрията с васините, „японското министерство на здравеопазването постъпи глупаво, като прекрати ХИБ и пневмококовите програми“. Той смята, че  смъртните случаи са били причинени от Синдром на внезапната детска смърт (SIDS) или други причини – всякакви други причини, но не и самите ваксини. Децата съвсем „случайно“ се разболявали и умирали.

Уилям Шафнър, председател на медицинския факултет към Медицинския колеж Вандербилт, също като Офит вярва, че смъртните случаи „най-вероятно са случайни“. Ако има нещо иронично тук, това е, че Шафнър получава пари от производителите на ваксини като техен консултант – а рейтингът на тези компании се понижи след решението на Япония да преустанови ваксинациите. Офит и Шафнър никога не са виждали починалите деца, нито са чели аутопсиите, тъй като не са правени такива, нито обясненията им за причините на смъртта се основават на наука.

Ако вярваме на Шели Бърджис – говорителка на агенцията FDA – служителите на регулаторните органи FDA и CDC „не откриха поводи за загриженост относно безопасността на ваксините или необичайно зачестяване на оплакванията“. Това е странно, защото Горещата телефонна линия за странични ефекти от ваксините (VAERS), поддържана и стопанисвана от FDA и CDC, за последните няколко години е приела над 59000 обаждания за странични ефекти от ХИБ и пневмококовите ваксини. При повече от половината от тези случаи – 30094 – се е наложило приемане на хората в болница. Регистрираните смъртни случаи са 2169, като почти 95 процента от жертвите на тези трагични последици са деца под 3-годишна възраст.

Фармафия
Само за последните пет години – от 2006 до 2010 г. – са регистрирани странични ефекти от пневмококовите и ХИБ ваксините у 17595 души. 464 от тях умират след ваксинацията. Тук трябва да се отбележи, че тези числа представляват само „официалната“ статистика във VAERS. Бившият началник на FDA – Дейвид Кеслър – изчисли, че на всеки един официален случай със странични ефекти се падат по около 100 други на хора, които също са пострадали, но по една или друга причина не са се оплакали.

В Япония повечето ваксини не са задължителни, така че безумната и насилническа тактика на американските власти за ваксинирането на всички щатски деца и възрастни не е глобално явление. Всъщност на японските бебета им поставят само две ваксини – срещу детски паралич и една комбинирана срещу дифтерит, тетанус и коклюш. ХИБ и пневмококовите ваксини бяха наскоро добавени в японските програми, без да са задължителни. Сравнете това с претъпканите, опасни и доходоносни ваксинации в САЩ: бебетата трябва да получат няколко дози от ваксини против полио, дифтерит, тетанус, коклюш, хепатит B, ротавирус, ХИБ, грипове и т.н.

Обобщено, четири япончета загинаха, след като ги инжектираха с ваксини, а японското министерство на здравеопазването прекрати имунизационната програма. Американските здравни власти обявиха това действие като „глупаво“, въпреки че вероятно ще спаси още бебета от увреждане и смърт. В Съединените щати хиляди умират след ваксинация срещу същите заболявания, но на властите не им пука. Пропагандаторите на ваксините вярват, че децата са нещо лесно прежалимо – за тях малките са просто клиентела, която могат да използват за лично финансово облагодетелстване. Осакатяването и убийствата на американски граждани чрез задължителни ваксини просто се разглежда като цената на това да правиш бизнес.

Автор: Нийл З. Милър
Източник с препратки: Natural News

Как убиха Фреди Меркюри

Фармафия

 

В началото на 1987 г.  на Фреди Меркюри е направена смъртоносната ваксина от хепатит В, която предизвиква имунен дефицит. Ваксината    преди това е проверена върху много гейове. Именно тогава стартира цялата спин „епидемия“ в САЩ.

На 5-ти септември, 1946 год. е роден великият Фреди Меркюри. The Queen създават музика, която олицетворява най-добрите тенденции на  70-те – тяхната чувственост и хедонизъм, техните самоупоения и наслаждения на относителния просперитет и свобода на времето, тяхната  еуфория.

В лицето на Фреди Меркюри поп музиката открива първата си азиатска рок звезда. Тази звезда допринесе за  света на западната поп музика нещо, за което той никога не е мечтал. Вдъхновение и триумфалност на цветния свят, бог Кришна, неговото  ентусиазирано любовно приключение – и всичко това  наведнъж. Разбира се, неговото пеене идва от безрезервната му любов и докосва слушателя.

Той е казвал, че е женен за любовта. Женен за всички хора, с които е имал полов акт. Масираната кампания да се превърне Фреди в гей икона, отприщи движението на спинозните в света  и завъртя отблъскващия   гей-мит с Фреди Меркюри в главната роля. Но след като  прочетох  книгата на Мариам Ахнудова,  посветена на  Фреди, аз съм горд, че  в Русия се намериха момичета, които отстояваха правата на този човевк и доброто му име, опитвайки се да се оправят в боклука, който се ръсеше в царството на кривите огледала.

Мистерията около смъртта на Фреди Меркюри, вероятно никога няма да бъде разкрита в нейината цялост, тъй като тя е свързана с глобалния  медико-промишлен комплекс, влизащ в корпоративни съвъкупления с шоу-бизнеса, както и с таблоидите във Великобритания, EMI и „Queen  Productions,“ с много от неговите приятели и разбира се, с личния  лекар на Фреди  Гордън Аткинс и неговите подчинени.

Бронята на  официалната версия на болестта и смъртта на  Фреди се разбива лесно, въпреки че в съзнанието на масите остава проклятието: „Фреди Меркюри умира от СПИН.“

Това не е така. И аз се надявам, че мога да ви кажа съвсем просто, какво се е случило в действителност.

Веригата с убийците на Фреди Меркюри се простира до самия връх, където са ръководителите на фармацевтичните корпорации, представители на милитаризма и нео-колониализма, най-големите финансови магнати и в крайна сметка, всичките повелители на този свят, за което ние знаем абсурдно малко.

Кой точно е отговорен за това решение  – това ние никога няма да узнаем. Но дали наистина са важни за нас имената? Това е същността на корпоративните престъпления – те се извършват от някой безличен субект. Мога само да конкретизирам това : поръчителите на убийството на  Фреди – това са милитаристите, които възглавяват антиспин програмата. Изпълнителите- личният лекар на певеца Гордън Аткинс и неговите поддръжници заедно с Джим Бийч.

В началото на 1987 г. в тялото на певецае въведена смъртоносната ваксина срещу хепатит В, което води до катастрофален имунодефицит.  Нова медицинска макрокорпорация, която може да бъде наречена „SPIDPROM“, е все още доста нова. Програмата се управлява  от две от великите сили – медико-промишления комплекс и висшите милитаристични кръгове. Идеята за ново биологично оръжие, наречено СПИН все още зрее в съзнанието на своите създатели.

Хиляди гейове продължават да умират болезнено и да попълват  необходимите статистически данни. Истинската причина за тези смъртни случаи ( ваксина срещу хепатит Б) е старателно прикривана. Вместо това  епидемията е била обявена за „неизвестно заболяване“, колебливо наречена СПИН. Но какво по-нататък следва? Теорията все още не е готова,   практика също липсва.

Военните кръгове в Съветския съюз веднага се намесват в този комплот и правят изявление: Америка започва да  разработва нови биологични оръжия. Генералите на СССР  вярно чуват техните колеги в чужбина. В отговор, вестник Time  (от 17-ти Ноември, 1986) назовава мнението на СССР „инфекциозна пропаганда“. Същия ден в Ню Делхи излиза публикация в Times of India, която е солидарна със становището на Съветския съюз и предупреждава за  биологичните оръжия вече излезл  извън контрол.

Робърт Гало още през 1984 г.  прави сензационно изявление за откриването на нов „вирус“ (той никога не получи Нобелова награда, теорията му е разгромена). Практика и последователна концепция все още няма. Както  обаче няма и „лекарство“, което би могло да бъде продадено. Имуностимулатори? За медицинската логика – да. Но не и за логиката на създателите на биооръжията . Те вадят от рафтове най-токсичното вещество, не приличащо дори на химиотерапия,  в рекордно кратки срокове се правят изпитвания и под аплодисментите на гей активистите, настояващи за нови, „иновативни лекарства, го хвърлят  на пазара, на астрономически цени.

Всичко това се случва през 1986-1987. Годината на раждане на една от най-влиятелните корпорации и до днес, годините на бясна дейност на истинския елит на бъдещия SPIDPROM, все още не влязъл в период на стагнация. Парите се изтеглят отвсякъде, но най-вече от най-богатите в САЩ и ракови фондации.

За убедителнсот SPIDPROM  отчаяно се нуждае от една рок звезда с диагноза СПИН. И за предпочитане е най-голямата рок звезда.

Върхушката проспин избира за ролята на жертва най-подходящият човек. Фреди. На първо място, той е мегазвезда и дава възможност за една наистина голяма рекламна кампания за процъфтяващата спин промишленост. На второ място, този човек често ходи в гей клубове, и, разбира се, той ползва наркотици. Всичко това може да се  използва прекрасно.

Гей? Изглежда така … Заговорниците вече може да се успокоят с  етични съображения, тъй както се утешаваше с тях създателят на ваксината срещу хепатит В, избирайки жертвите само гейовете, които имат безразборни сексуални контакти. „Човешкият боклук – гейове и наркомани. За всички ще бъде по-добре, ако ги унищожат „- горе-долу такса се утешават заговорниците. По това време  СПИН все още се приписва само като вирус на хомосексуалисти. Хетеросексуалните, както и африканските деца, могат да спят спокойно.

Ананова пише: „В средата на 80-те – началото 90 -тте години в историята на западния шоу-бизнес е написана една от най-мръсните и тъмни страници, която може да се нарича „лов на звезди. “ Нейни жертви стават известни мъже – красиви, милионери и идоли на милиони, самотни или разведени. Рок Хъдсън, Фреди Меркюри, Рудолф Нуриев … Жертвата се разболява и изгаря за рекордно кратко време. До леглото на  безпомощния умиращ обезателно се оказва някой активист за борба срещу спин или движение за правата на сексуалните малцинства. Причината за смъртта е обявена като СПИН, както и накрая жертвата  посмъртно става хомосексуалист. Мълчанието на роднини и приятели се  купува, с мениджъри и компании се договаря, репутацията на покойния идол се унищожава с публикации за дивия му сексуален живот и скандални откровения на самопровъзгласили се приятели, които са  широко рекламирана в пресата. С разпространение на клюки за мъртвите идоли, те смазваха техните фенове и призоваваха всички за борба със СПИН чрез дарения на скромни (или не) дарения за същите тези фондове, за използването на презервативи и борбата за правата на хомосексуалистите.

Анализът на материалите по тази тема доведе до много разочароващо заключение – информацията за болестта и смъртта на Фреди Меркюри е тайна. Дори и сега, десет години след смъртта му.  За всеки известен човек,  който умира при сходни обстоятелства, можете да намерите всичко: от датата на диагнозата – година, месец и ден, името на лекаря, съобщил ужасните новини, номера и името на болницата, където се е случило, приблизителна дата, когато за съжаление човекът е разбрал, че е ХИВ-позитивен, как и къде той е бил лекуван,  какви лекарства е вземал и какви процедури е правил, как е протекло заболяването и др. и  др.  Това може да разберете за всеки – с изключение на Меркюри.

Не мисля, че можете да научите за други жертви на спинпромишлеността, но с Меркюри се решава мигновено: тялото му е кремирано веднага в присъствието на няколко роднини и приятели. Историята на болестта му е засекретена или просто е изчезнала.

Защо само в първия параграф на неговото завещание е записано неговото разпореждане за незабавна кремация (Фреди   много пъти е казвал колко дълбоко мрази погребалния бизнес)? Може би защото трупът  на Фреди е провокирал виждания от концентрационните лагери с хората- скелети? Нещо прекалено страшно? Има, обаче, друго обяснение.

С това обяснение се сблъскваме, когато четем на мемоарите на Джим Хътън, жена,   служител или приятел, или най-добър приятел, но определено е един от най-близките му хора през последните години на Фреди. Очевидно  на Джим Хътън може да се има доверие. Може би той сам е добавил някои порнокартинки, може да се прави на твърде независим и дори арогантен във връзка с Фреди, може би, Фреди никога не е правил секс с него, а само го е целунал по челото и са живели като двама монаси, за което Фреди говори в интервю в Ибиса през 1987 г., но, както изглежда, той е последният приятел на големия певец,  с който се чувства комфортно и като у дома си, отчаян в опитите си да намери пазителка на домашния си уют в някоя от жените си.

И така,  първият удар се нанася от таблоидите.
Джим разказва: „При пристигането ни от нашата японска ваканция  веднага след като напуснахаме паспортния контрол, към се завтекоха   фотограф и репортер от“ Флийт стрийт „, пъхайки под носа на Фреди  ужасна история за СПИН. Под заглавие „Звездата на Queen Фреди  в шок от СПИН. News of the World пише, че „Фреди тайно e преминал тест за  СПИН в Харли Стрийт под истинското си име“ Фреди Буласарa. Резултатите показват, че „смъртоносната болест“ не е открита. Статията е пълна глупост от началото до края.

Фреди беше изненадан. Защо никой от офиса в Лондон на Queen не вдигна тревога и не го информира за тази история?

„Мислите ли, че приличам на умиращ от СПИН? – попита Фреди. – Писна ми от всичко това, а  сега си върви и ме остави на мира. „

„Мислите ли, че приличам на умиращ от СПИН? Фреди недоумява „- така крещеше следващото заглавие на Sun. Фреди беше бесен. „

И така, първата атака се провеждa в началото на 1986 г., хвърлeно е  първото семе на спин легендата в съзнанието на масите чрез жълтата преса, корпоративно здраво свързана със спинпромишлеността.

Отсега нататък, в очите на обществеността Фреди и СПИН започват да си съжителстват. Повече  мръсни статии не са необходими.

 

Но Фреди започва сериозно да се тревожи. Също така около него започват да се въртят хора, които  говорят за приятелите си, които умират от СПИН. Не забравяйте: по това време гей-активисти развиват  бясна дейност.

Всички тези хора го карат да предполага за непобедимостта на смъртоносната болест. Фреди решава да прекрати случайните връзки и се вземе в ръце.

Ахундова: „През май 1987 г., „Сън“ отпечатва вече известното ви интервю на Пол Прентер, в което Меркюри е представен като организатор на кокаинови партита и секс оргии, активен гей със стотици контакти с мъже.

След още малко време в пресата се появява скандално интервю на Фреди, в което той говори много открито за СПИН и личният си живот: „СПИН напълно промени моя поглед върху нещата. Преди това бях много разпуснат, а сега си седя у дома, не излизам никъде … Мисля, че всеки, който има безразборни сексуални отношения, трябва да се изследва за СПИН … Аз самият се тествах, чист съм … „

Веднага след като вестникът излиза на редакторите звъни разяреният Фреди, настоявайки за извинение. Интервю всъщност е имало, но Фреди е говорил само за  творческите си планове и малко за личния си живот, но той не е говорил нито за СПИН, нито за медицински тестове. Редакторът  се извинява и обещава да разследва, но опровержение няма,  освен че този фалшификат вече краси всички книги за Меркюри и състава му ».

Задачата за Фреди сега е друга- трябва да се изследва за ХИВ. Лекарите не могат да го посъветват: би било много погрешно. Търсият се близки приятели, за предпочитане с ХИВ / СПИН.

По това време  всички казват, че Фреди е жив, здрав и пълен с енергия. Но скоро таблоидите залагат друг капан: двама предполагеми  партньори на Фреди наскоро са починали от СПИН. И както изглежда,  Фреди се хваща.

Той е наблюдаван от най-добрите лекари, те идват при него с  най-приятелски отношения. Той не може да попадне в грешна болница – всички клиники за тестване за ХИВ, са под общия контрол на кликата. Сърдечните гейове му казват за най-добрата клиника, където са най-точните тестове, както и оборудването е най-доброто и в тях има  прекрасни сестри … С една дума, всичко е готово за да се накара певеца да се тества. И Фреди отива в същата клиника.

Ахундова смята: „Меркюри е бил заразен с вируса на СПИН през септември 1986 г. в лондонска болница Харли Стрийт. Това което се случва в Харли Стрийт – не е медицинска грешка или небрежност, а внимателно планирано поръчково убийства. В противен случай  „Сън“ нямаше да разбере за него  така бързо. „

И коментар веднага: Да се зарази със СПИН е невъзможно, СПИН (според собственото им определение) – е синдром на придобит имунен  дефицит, който се развива при наличие на инфекция с ХИВ „. HIV-инфектиране също е невъзможно. Тъй като това не е инфекция, а  ретровирус,   нещо като отговор на тялото към чуждо тяло. Тогава с какво е заразен Фреди? Което ще го доведе до катастрофално състояние, за което ще се говори от началото на 1989-1990 година?

И тогава Джим Хътън неочаквано за себе си ни дава ясен и изчерпателен отговор на този въпрос. Той съобщава в мемоарите си, че след посещението си в клиниката Фреди внезапно му се обадил и казал: „Лекарите току-що взеха от мен едно голямо късче («The doctors have just taken a big lump out of me»). Той казва това с тон на отчаяние и Джим решава да отиде при Фреди за да го успокои. В спалнята  Фреди показва на Джим  „малка раничка върху рамото му с големината на нокът, зашита с два шева. Лекарите току-що взеха част от тялото ми за  изследването и резултатите са : “ открит е СПИН“ (Буквално:  «He pointed to a tiny mark on his shoulder, no bigger than a thumbnail and with two tiny stitches in it. The doctors had taken a piece of his flesh for testing and the results had just come back. He had Aids».)

Факт е, че описаното от Джим Хътън не може да бъде резултат от тест за ХИВ! ХИВ тестът е  обикновена кръвна проба. Фреди показва на Джим следа от ваксинация!

Очевидно на  Фреди са поставили най-страшната ваксина – ваксината на  Жмунес или ваксина срещу хепатит В, същата изпитана ваксина, с която са    отприщили епидемията от спин, причинявайки смъртта на хиляди  гей мъже в Ню Йорк, Лос Анджелис и Сан Франциско в началото на 80-те! Доказано оръжие!

Фреди казва на Джим, че  са му  открили СПИН и това са най-добрите  лекари. Джим го съветва да отиде в друга клиника, но какво означават  думите на Джим в сравнение с властта „на медицинските светила“?
Така или иначе, Фреди получава „смъртна присъда“  и съдейки по думите на Джим, той наистина започва да   вземат AZT -токсични химични вещества (т.нар лекарствата за СПИН), още повече влошаващи състоянието му.

Убийците са могли да се ограничат само с  AZT, както направиха това със стотици хиляди ХИВ-позитивни първо в „белия“, а след това и в третия свят, но този път те са избрали по-добър начин за убийство: в крайна сметка, жертвата може да дойде на себе си,   да прати по дяволите лекарите и лекарствата – и ние няма да видим мъртъв Фреди.
А болен Фреди не им трябва. Фреди е нужен само мъртъв.

От този момент  здравословното състояние на Фреди започва  катастрофално да се разрушава. Ваксината за около четири години ще успее напълно да съсипе Фреди Меркюри.

Така че аз казвам на  Мариам: Фреди не е бил  заразен  с вируса на СПИН, който не се среща в природата,  не дори и с ХИВ ретровирус, който е безвреден,
Фреди по планс-хема вече е бил заразен със смъртоносната ваксина от хепатит Б – биологично оръжие, което е било тествано на хиляди гейове в САЩ  и,  очевидно пазена в Института Тависток – най-тайната институция във Великобритания.

Обръщаме се към книгата „The Secret AIDS Genocide Plot“, написана от лекаря Алън Кантуел-  младши. За първите стъпки на SPIDPROMa.
Още  през 60-тте епидемиолозите са открили, че гей общността е пет пъти по-податлива на хепатит Б, инфекциозна болест , предавана по полов път. Разработчикът на ваксината е някой си Волф (или Wolf) Zhmuness, полски евреин, с много интересна биография, който е бил затворен в Гулаг, работил като лекар в Полша и емигрирал в Америка през 60-те.
Ваксината от  Хепатит Б   се превърнала в  делото на живота му.

Признат в света като авторитет по хепатит, в  края на 70-те години той получава безвъзмездна финансова помощ от  милиони долари и пристъпва към  работа:   запознава се  с гейове, ходи в гетото и изследва барове, дискотеки и сауни. Той наема на работа  гей лекари и гей активисти.

Като опитни морски свинчета  той избира само гейове ,  имащи безразборни сексуални изяви.

Това е  един много скъп експеримент, в който участват много големи американски здравни заведения и такива фармацевтични гиганти  като Merck, Abbott Laboratories, и т.н. Тоест  цяла  корпоративна верига.

Ето какво пише   Алън Кантуел, който е участвал  в тези проучвания в Лос Анджелис и Сан Франциско като изследовател:
„В края на 70-кола с червен кръст преминав по улиците на гей кварталите на Гринуич Вилидж в Манхатън, търсейки гей мъже за потенциални  доброволци.

Около 10 хиляди души са се съгласили  да участват в експеримента на Жмунес и даряват кръв. <>;

Първата група от хомосексуалисти  са били ваксинирани през ноември 1978 г. в донорския център в  Ню Йорк. Експериментът продължил до октомври 1979 година. Повече от 1000 души са инжектирани с  ваксината на Жмунес.

През януари 1979 г., няколко месеца след като Жмунес започва експеримента,  върху кожата на млади бели гей мъже от Вилидж започват да се появяват лилави петна. Лекарите не са сигурни какво точно не е наред с тези хора.

През следващите 30 месеца, лекарите в Манхатън са изправени пред десетки случаи на новата болест , която се характеризира с тежък имунен дефицит, сарком на Капоши и бързо развиващо се фатално заболяване на белия дроб, известно  като Pneumocystis carinii pneumonia (да го наречем бронхопневмония). Всички мъже са били млади  гейове  и са имали  безразборни полови контакти.

Почти всички са бели. Всички са умрели в ужасна агония.

В рамките на няколко години СПИН ще бъде обявен за главната причина за смъртността сред младите мъже и жени, живеещи в Ню Йорк. Гей районите на Манхатън ще бъдат обявявени за нов епицентър на епидемията от СПИН в страната.

Волф е възхитен от огромния успех на експериментите си с хепатит.
През март 1980 г., под надзора на CDC се провеждат допълнителни експерименти с гейовете в Сан Франциско, Лос Анджелис, Денвър, Сейнт Луис и Чикаго. През есента на  1980 г.   първият случай на СПИН е открит в   млад мъж от Сан Франциско.

Шест месеца по-късно, през юни 1981 г., епидемията от СПИН става официална. Епидемиолозите и експерти по обществено здраве и не може да намерят причина, поради която голяма част от по-рано здрави млади бели гейове умирата мистериозно в Манхатън, Сан Франциско и Лос Анджелис.

В началото на 1980 Жмунес е награден с милиони долари за своите експерименти и неговата изключително успешна ваксина срещу хепатит Б се възприема като имаща наистина безгранично глобално значение.
Той започва да си сътрудничи с най-големите лечебни заведения в страната и с Националния здравен институт, Националния институт за рака, FDA, на СЗО (СЗО), Корниш училище за обществено здраве, Йейл и Харвард, Академията на медицинските науки на СССР … През юни 1982 г. Жмунес умира внезапно от рак на белия дроб.

Не можах да намеря   некролог за смъртта му в нито едно медицинско  списание, с изключение на кратък доклад на Аарон Келнер. Правейки преглед на работата на покойния и научните му постижения, Аарон Келнер пише: „Той  е типичен лекар за лекари. Повечето от лекарите в професионалната си кариера   оказват въздействие върху живота на няколкостотин или няколко хиляди човека. Някои щастливи лекари може да повлияят на живота на няколко милиона.

Но са малко лекарите като Волф Жмунес, които са имали възможността да се докоснат до живота на милиони хора – хора, които живеят на тази планета и все още неродените поколения….“

Повечето хора не са наясно с експериментите върху гейове с ваксина срещу хепатит В, които предхождат  многото починали  в гей квартали.

Но подробности за проучванията на тази ваксина, както и нейното въздействие върху здравето на гейовете,  по някакъв така или иначе са  записани за поколенията в аналите на медицинската наука.

На  11-ти май 1984 год., в чест на Жмунес се е състояла съдбоносната среща. Един от най-известните посетители е д-р Робърт Гало, който само преди три седмици обявява откриването на вируса на СПИН.
<> Въпреки отказа на здравните органи да признаят  връзката между експериментите на Жмунес върху гейовете и СПИН епидемията в американските градове, тази връзка е очевидна. Това не фантастика. Това не е случайно. Колкото повече изучавах експериментите с ваксината срещу хепатит В, толкова по-ясно си давах сметка, че това е геноцид и биологично оръжие. “ Край на цитата.
По този начин, лилавите петна по кожата, острият имунодефицит, сарком на Капоши и бързо развиващо се фатално заболяване на белия дроб – са основните характеристики на ваксината, за която говори лекарят. Всичко това се намира в пръснати   спомени, но никога не са събрани в едно в  историята на Фреди Меркюри.

„В студената февруарска сутрин , когато Фреди Меркюри се появява в телевизионното студио на “ Уембли „, за да започне работа по видеото към сингъла си  си Im Going Slightly Mad, снимачната група изпада в шок.

От предишния Фреди с гладко лице и мускулесто тяло нищо не било останало. Той по-скоро приличал на призрак на себе си. Дрехите  висяли по него, сивото му лице било  покрито  с петна „(Рик Скай. Фреди Меркюри [The Show Must Go On]). „През следващите месеци, петното се  разпространило на  носа, врата, раменете и краката.
Както и  Мери Остин, Валентин потвърди, че Фреди е измъчван от ужасни болки и   взима болкоуспокояващо. Но никога не се оплаква от страданията си “ (пак там).

„Германската актриса Барбара Валентин, която с Фреди е много близка си спомня, че е научила за заболяването му през 1987 г. и е  една от първите. Тя видяла  на лицето му тъмно петно, което е проява на синдрома на Капоши, често съпътстващ развитието на СПИН.
Барбара е погребала много приятели, които са умрели от тази болест и  съмнения не е имала.

„Аз бях зашеметена  – казва тя.

- Погледнах Фреди, а той   мен. Ние не говорихме за това, но аз знаех истината. Казах му, че той не може да отиде на сцената в този вид  и му помогнах да  скрие  петното  с грим. “
Катастрофалният  имунен дефицит, който  отбелязват   всички, които се срещат с него през последните години, според мен, не се нуждае от коментар. Официалната диагноза за смъртта на Фреди-   „бронхиална пневмония, която се развива на фона на СПИН“ – за пореден път потвърждава Синдрома на  придобитата имунна недостатъчност,  получен в клиниката.

Фреди знае диагнозата си и стоически се бори с неизвестното заболяване до края. В песните си той изразява всичко това, което чувства, без да може до края да разбере какво точно го разяжда.
От отвращение към таблоидите той вече не ги допуска, угасвайки в кръга от прислужници, верни  приятели и бивши възлюбени.

Само на тях той разкрива страшната диагноза – и докато е жив,  никой не го предава.
В деня преди смъртта си,  Фреди подписва декларация:

„Като се имат предвид слуховете, които се въртят в пресата през последните две седмици, искам да потвърдя: анализът на кръвта ми   показа наличие на ХИВ. Имам СПИН. Мислех, че е необходимо да се запази   в тайна тази информация, за да запазя спокойствието на  роднини и приятели.
Само че дойде време да   кажа истината на моите приятели и фенове по целия свят. Надявам се, че всеки ще се включи в борбата с тази ужасна болест. „

Масовото отравяне на човечеството

Като човешки същества ние сме единствения вид, който е достатъчно глупав, за да се трови сам.

Като част от модерния живот ние създаваме голямо разнообразие от химически токсини, които отиват в нашата екосистема чрез реките и потоците, въздуха, почвата и т.н. И не е само това – ние напрактика синтезираме токсични химикали и след това ги инжектираме директно върху хранителните източници – знаейки много добре, че те са отровни и в голяма степен допринасят за епидемичните нива на хроническите болести които виждаме днес.

Кои са тези химикали за които говорим?

 

Вие ще получите една вихрена обиколка за запознаване с токсичните елементи на човечеството. И ако търсите за токсични елементи, може би е добре да започнете в сферата на стоматологията, защото няма друга професия (освен медицината), където ще намерите толкова много химикали, които умишлено са предписани на пациентите или инжектирани в техните тела.

 

Говорим разбира се за пломби от живак и флуорида поставян в питейната вода.

 

 

Д-р Отрова – живак

 

Когато говорим за живачните пломби трябва да имате предвид, че живака е един от най-отровните токсични субстанции които можете да поставите в човешкото тяло като изключим радиоактивните.

 

В момента, стоматолози из цял САЩ, както и навсякъде по света, взимат този високо токсичен метал и буквално го поставят в зъбите на хората. С тези зъби после се дъвче храна и докато човека дъвче, ефективно се износва повърхността на тези живачни пломби. Тези пломби изпускат живачни газове изпарения и живачни частици които хората вдишват в дробовете си или смилат през стомасите си.


Сега аз мога да разбера че може би преди 50 години стоматологичната индустрия е била прекалено невежа за да разбере че е промотирала този токсичен метал да се слага в устите на хората. Индустриалната революция е пълна с примери за компании които са използвали доста токсични субстанции при терапии мислейки че те са добри за вас. Спомнете си рентгеновите лъчи и радиацията в първата половина на XX век – тогава хората са мислели че радиацията е прекрасно нещо. Производителите измервали радиацията като енергия и мислели че ако консумирате радиационни таблетки ще бъдете по-енергични. Такива действително са били продавани и спонсорирани от лекари и е имало главната поддръжка на медицинската индустрия по това време.

 

По-късно се появява проблема с оловото в индустриални компании като ДюПонт, която има интересна история при производството и разпространението на олово. Хората били убедени че оловото е идеално за всичко. Те го слагали в бензина и така се ражда оловния бензин. По-късно откриваме че оловото причинява вреди на нервната система и е много нездравословно да има оловни емисии във въздуха. Накрая оловото се забранява да се използва в боите както и при производство на храни и козметика.

 

Но по някаква причина днес стоматолозите все още мислят че живака е просто перфектен за вас. Все едно те живеят в тъмните векове. Интересно защо ли не ви карат и да гълтате по една радиационна таблетка всеки път, когато ви поставят живачна пломба в устата? По този начин ще бъдете и енергизирани едновременно с получаването на пломбата.

 

Едно от най-големите шарлатанства в света се разиграва в офисите на стоматолозите в момента. И те силно отричат проблемите свързани с токсичността на живака и живачните пломби. Разбира се нямам предвид всички стоматолози, някои от тях бавничко започват да виждат този проблем. Напрактика точно тези зъболекари са водещите елементи на промяната, точно както тези от света ма медицината, които се опитват да променят конвенционалната медицина.

 

Тези малко на брой зъболекари, които се опитват на направят промени и да забранят живачните пломби заслужават голямо уважение за изправянето и борбата срещу догмата на тяхната собствена индустрия в името да предпазят своите пациенти. Няма съмнение че до няколко години живачните пломби ще бъдат забранени и ще се присъединят към редовете на оловната боя, азбестовата изолация, оловния бензин и радиационните таблетки.

 

Те ще отидат в историческите анали на лошата медицина и някой ден бъдещите генерации ще мислят че сме били напълно луди да поставяме живак в устите на хората.

 

 

 

Още отрова от стоматолозите: флуорид

 

 

Това не е краят на токсичността в света на стоматологията. Намират се също и зъболекари, които настояват питейната вода да се „обогатява” с високо-токсичен химичен отпадък... субстанция която се „изчегърква” от комините на индустриалните замърсители. Те искат всеки един човек в действителност да пие тази субстанция.

 

Този елемент е токсичен отпадък, който се регулира от EPA (Агенция за Защита на Околната Среда). Би било нелегално да се пусне в река или поток, но по някаква причина е напълно легално да се пусне в питейната вода и да се позволи на хората да я пият. Това е много странен цикъл на мислене който може да се нарече само по един начин – медицинска лудост. Те вече не считат тази токсична субстанция за токсична ако първо премине през телата на човешките същества.

 

За коя субстанция говоря ли? Флуросилициева кисилина (Fluorosilicic acid), или позната като флуорид.

В цял САЩ и по света стоматолозите настояват да слагаме флуорид в питейната вода. С каква цел? Да се предпазят зъбите? Ама това сериозно ли? Хората поглъщат тази течност. Те не я ползват за изплакване на устата и след това да я плюят – те я поглъщат. В резултат на това имаме флуороза и костни аномалии които са свързани с прекомерната употреба на флуорид.

 

По някаква причина зъболекарите решават че след като имат медицински дипломи, искат да „лекуват” цялото население с „лекарство”, биологично активно, без първо да са диагностицирали никой. Те искат да лекуват абсолютно всички с една и съща доза независимо от индивидуалните нужди на всеки и независимо от това колко флуорид поема всеки извън питейната вода.

 

Това е лудостта на модерното стоматологично общество. Помнете че това са същите хора, които искат да поставят живак във вашата уста, така има логика да искат да отровят също така и цялото тяло като поставят флуросилициева киселина в питейната вода.

 

Те разбира се не я наричат така, защото може да изплаши хората. Те я наричат флуорид – и даже се опитват да заблудят обществеността като го наричат „естествен флуорид”.

 

Няма нищо естествено относно флуросилициевата киселина.

 

Ако отидете на място където поставят във водата така наречения „флуорид” ще разберете откъде го получават напрактика – питайте ги.

 

Копаете ли този флуорид от земята с естествени флуоридни залежи?” – и те ще ви кажат: „Не, ние го купуваме от индустриалните компании които преработват отпадъци, защото е по-евтин от флуорида в земята”.

 

Задавал съм този въпрос на хора които се занимават с това и всеки път получавах един и същ отговор.

 

Вие самите можете да се осведомите като попитате вашето кметство точно как ви трови вас и вашето семейство с този крайно токсичен отпадъчен химикал.

 

 

 

Как да отровим цялото население

 

Отново – ние сме единствените същества достатъчно глупави за да се тровим. И го правим по много ефективни начини. Ако искате да отровите цялото население няма по-лесен начин от това да пуснете някаква субстанция в питейната вода.

 

И ако наистина искате да бъдете сигурни че всички ще бъдат отровени ще приемете закони, които задължават пускането на тази отрова във водните източници (като законите за флуоризация например). Това ще осигури че напълно цялото население ще получи „доза” независимо дали е бебе, пълнолетен или пенсионер. Това е което се случва с нарастваща скорост в цял САЩ и по света.

 

Няма никаква свястна наука, зад който и да е от флуоридните аргументи. Дори ако те използваха автентичния природен флуорид няма никакви изследвания които да показват че той понижава вероятността от дентални кариеси в модерното общество. Въпреки това този мит съществува в стоматологичното общество и Американската Зъболекарска Асоциация стои плътно зад тази кампания за масово отравяне. Те ще нарекат всеки, който не се съгласява с тях „смахнат” и ще кажат че всяко население трябва да бъде флуоризирано – за тяхно добро разбира се.

 

 

 

Поставете повече химикали в храната моля

 

 

Ако искате да отровите цялото население, но се притеснявате че не всеки пие от водата която сте им приготвили, има и друг начин: просто отровете храната. Това също се случва днес с практиките за производство на храна като в същото време FDA (агенцията за надзор на храните и лекарствата) си обръща главата на другата страна относно токсичните хранителните добавки.

 

Населението се трови с изкуствени химични подсладители. Нека ги разгледаме. Аспартама е подсладител който никога не е бил доказан като безвреден; дори първоначалната препоръка на FDA била, че аспартама трябва да бъде забранен, защото не е безопасна хранителна добавка. Не някой друг, а Доналд Ръмсфелд навремето помага да се наложи аспартама през FDA и да се легализира като хранителна добавка.

 

Днес виждаме голям брой оплаквания от странични ефекти, които са изпратени на FDA и причинени от аспартама. Аспартамът е екзитотоксин, което е невротоксичен химикал и се разпада в тялото ви във форма на мравчена киселина и формалдехид. Така... бихте ли искали да пийнете малко формалдехид? Може би бихте го направили ако бяхте биологическа единица подготвяна за дисекция, но ако сте нормален, здрав и психично здрав човек, никога не бихте пили формалдехид.

Формалдехидът (наричан също метанал) е химическо съединение, газ с остра миризма. Той е най-простият алдехид. Общата химическа формула е H2CO. За първи път е синтезиран от руския химик Александър Бутлеров през 1859 г., но е окончателно идентифициран от Аугуст Вилхелм фон Хофман през 1867 г.

Формалдехидът се получава направо от непълно горене на материали, съдържащи въглерод. Присъства в дима от горските пожари, в изгорелите газове на автомобилите и в тютюневия дим. В земната атмосфера формалдехидът се получава от въздействието на слънчевата светлина и кислорода върху атмосферния метан и други въглеводороди.

Формалдехидът е канцерогенен и токсичен, но има растения (като хлорофитумът), които го поглъщат.

Разбира се не бихте го пили освен ако не е поставен в изкуствен подсладител и прибавян към кутийките с безалкохолно – при това положение американците с радост си пийват формалдехид кутийка след кутийка, отравяйки своята нервна система, почти ослепявайки, придобивайки епилепсия и увеличавайки шанса да придобият нервно-дегенеративно разстройство като болестта на Алцхаймер.

 

Отново ние сме единствените същества достатъчно глупави за да се тровим сами с тези химикали. И въпреки това имаме цели групи, хранителни лобита и публични апологети които щъкат навсякъде казвайки че тези добавки са идеални за вас. Няма нищо лошо да си пийвате формалдехид и мравчена киселина.

 

Всичко ще е наред – Пийте още!

 

Ето ви и купон за 50% намаление, купете си още едно безалкохолно!

 

 

 

Искате ли малко хлор във вашата храна ?

 

 

Някои казват:

Добре, аспартама е отживелица – големия подсладител сега е „Sucralose или „Splenda”.

(на български е познат като Спленда). Това е изкуствен подсладител, за който се твърди че се прави от захар. Предполагам че може да се твърди че започва да се прави от захар, но при преработката му се премахват атоми от захарта и се заменят с атоми хлор, който разбира се е един от елементите използван при масовите убийства през Втората световна война чрез отровния газ и същия елемент, който се използва за дезинфекция на басейни и питейна вода.

 

Когато се постави по този начин хората започват да мислят:

Хмм, може би има нещо нередно в тази захар, може би не трябва да слагам хлорни атоми в тялото си?

Бихте ли пили хлор? Ако познавате някой който работи в басейн или има собствен бизнес по поддръжката на басейни, те ще ви кажат че хлорния газ ще ви убие. Фактически само за да го държат, те трябва да носят предпазни гумени ръкавици и защитни респираторни такъми защото ако се докосне до мокра хлорна пудра или се вдиша, доста ще се наранят.

 

Хлорният газ може да причини сериозни травми и дори смърт. Дори ако вземете домашни препарати като хлорна белина и я смесите с амоний, ще създадете високо-токсичен газ, който буквално ще ви убие и точно затова тези продукти съдържат предупреждение че не трябва да се смесват.

 

И въпреки това в нашите храни ние взимаме хлорни атоми, прибавяме ги към молекули които са били захарни и казваме на това – безопасен подсладител. И после ги слагаме във всякакъв вид храни, независимо дали са безалкохолни, кифлички, палачинки и всичко за което се сетите. Не съм сигурен дали хората осъзнават че напрактика поглъщат хлорни атоми. Може би са прекалено слисани от флуорида.

 

Така, дотук имаме зъболекари, които поставят живачни пломби в устата ви, които изпускат живачен газ и предизвикват невродегенеративни разстройства като болестта на Алцхаймер. Имаме същите ненормални стоматолози изискващи доказани замърсители на природата да се слагат в питейната вода, с което да си осигурят задължителното поглъщане на токсичен отпадъчен продукт от всеки американец, дори при положение, че ако такива химикали се пускат директно в реките това фактически ще бъде нарушаване на федералния закон.

 

Имаме и компании за храни и напитки които използват химически подсладители за да заменят захарта и твърдящи че техните продукти са по-здравословни от захарните. А тези изкуствени химически подсладители се разпадат на опасни съставки като формалдехид и мравчена киселина или пък се правят с хлорни атоми, които просто не принадлежат на човешкото тяло.

 

Такива химикали не се намират никъде в природата прикрепени към захарна молекула.

 

 

Вкусна отрова: хидрогенизирани масла

 

 

Какво още могат гладните за пари корпорации да измислят и да го поставят в храната или водата за да ни отровят? Те са доста изобретателни и имат доста отрови на разположение. Следващата ужасна отрова в списъка са хидрогенизираните масла. Те се наричат мозъчни отрови и са представени може би в половината от всички храни, които може да намерите в супермаркета. Пише ги ясно на етикета – „хидрогенизирани масла” или частично хидрогенизирани растителни масла”.

 

Това е изкуствена мазнина, която директно причинява кардио-съдови сърдечни болести, унищожава нормалното сърдечносъдово здраве, унищожава здравословното функциониране на нервната система, причинява мозъчни разстройства, причинява сърдечни удари, това е един от най- видните и в същото време токсични добавки които се поставят в храната. Причинява също родилни дефекти, липса на основни мастни киселини както при майката, така и при ембриона.

 

И се слага в храните нарочно, за удобство на хранителните производители. Хидрогенизираните масла не се развалят, което означава че те пестят пари, на компаниите производителки, защото храните им не се развалят по рафтовете.А как се правят тези масла? Ами те не се намират никъде в природата – трябва да имате съоръжение за химическа обработка за да ги правите.

 

Правят се чрез вкарване на водороден газ през водно соево олио или друг тип олио чрез използване на катализатор (в повечето случаи никел). Така че чрез този никел и водороден газ получавате допълнителни водородни атоми прикрепени към молекулата на олиото, което ги прави твърди при стайна температура. При положение че са твърди при стайна температура – това ги прави по-лесни за използване при правене на маргаринови продукти или при правенето на соленки или курабийки.

 

И всичко това е за удобство на компаниите за производство на храни.

 

Компаниите произвеждащи храни не се интересуват от вашето здраве, тяхната работа е проста – да си продадат стоката. Ако имате здравен проблем в резултат на консумация на определена храна това си е ваш проблем, не техен. Няма да намерите хранителни компании които ви предлагат да ви платят вашите медицински сметки ако например получите сърдечен удар от това че сте яли хидрогенизирани масла. Те просто прехвърлят отговорността изисквайки вие да си платите за здравните последствия причинени от техните храни.

 

Дори работят по въпроса за приемане на законодателство, което априори да отхвърля съдебни искания към хранителните компании.

 

 

 

Отрова с форма на салам

 

За да не останат по-назад, компаниите обработващи месо в САЩ също искат да сложат доста отрови в продуктите с които се храните. Това че ви продават червено месо което само по себе си е доста нездравословно и може да предизвика рак на дебелото черво, сърдечни проблеми, затлъстяване и много други разстройства, те също прибавят и химикали причиняващи рак в доста голяма гама местни продукти.

 

По този начин се подсигуряват че ще хванете рак на дебелото черво от добавките ако не от самото месо. Тази добавка се казва нитритна сол или натриев нитрит (sodium nitrite) и може да я намерите почти във всеки пакетиран продукт от месо в супермаркета, независимо дали е салам, наденичка, кренвирш или бекон. Може да си купите нарязана шунка, нарязано пиле, пакетирана шунка, всякакво нарязано месо, пеперони, месото което се слага за супи, или месо подготвено в кутийки за обяд... всичко за което се сетите и е пакетирано месо, и е в супермаркета има токсични добавки в себе си.

 

Точно затова ежедневната консумация на обработени меса в момента клинично произвежда 6 700% нарастване на риска от рак на панкреаса!

 

 

 

Хора опитни свинчета

 

 

И как се казваше тази добавка ? Нитритна сол!

 

Когато погълнете нитритна сол (натриев нитрит) тя се смесва с храносмилателните сокове на стомаха и създава клас от химически съединения наричани нитрозамини. Тези нитрозамини са толкова ракообразуващи химикали, че лабораторните изследователи инжектират мишки с нитрозамини когато искат да им причинят рак на гърдата или друга форма рак, която да изучават. И въпреки всичко хората слагат натриев нитрит право в храната си. Все едно третираме цялото население като лабораторни мишки и в действителност сме далече от истината.

 

(Ето дори в енциклопедията можем да видим че:

Нитрозамините са химични съединения, които се получават при взаимодействието на нитрити с вторични амини. Образуването на нитрозамините става при определени условия – висока киселинност на средата (като тази в стомаха), високи температури (като при пържене) и др.

Нитрозамините са силни канцерогени. Присъствието им е най-голямо в храни (особено в меса), които преди това са обработени с натриев нитрит. Натриевият нитрит се прибавя към много меса (бекон,шунка, наденици и др.), за да забави развитието на бактерии и да предпази пресните червени меса от потъмняване. Под въздействието на топлина – при готвене на месото, натриевият нитрит взаимодейства с амините, които винаги присъстват в него и се образуват нитрозамини. Също така нитритите от храната с амините в стомаха образуват нитрозамини и това често води до рак на стомаха.)

Лекарствата които се пускат в САЩ са на експериментална база като населението се използва за опитни свинчета, като по този начин се разбира колко души могат да умрат от определено лекарство за да се наберат повече данни. Когато FDA одобри дадено лекарство за публична употреба то не е доказано безопасно.

 

Американското население редовно се третира като сбор от опитни свинчета, за да се промотират лекарства, храни, изкуствени подсладители или други елементи.

 

 

 

Токсични козметични продукти

 

Дотук имаме токсични химикали в нашите усти, в нашата вода и в нашата храна и напитки. Къде другаде могат гладните за пари корпорации да слагат токсични химикали в нашата непосредствена среда и по този начин да попиват в телата ни?

 

Помислете добре и ще измислите някои нови идеи. Нека да видим и козметичната индустрия, защото напрактика всяка марка шампоан, одиколон, парфюм, дезодорант и т.н козметични продукти на пазара са направени от токсични ароматни химикали. Те могат да съдържат разтворители, карциногени и съставки, които са вписани в правителствената база данни като причиняващи силна токсичност на черния дроб.

 

Причината поради която тези съставки се допускат в продуктите, е че FDAпогрешно предполага от много много години че всичко, което се постави на кожата не се абсорбира в тялото. Те мислят например че можете просто да оградите тялото си с токсични химикали ще сте ОК, защото кожата ви е бариера. Дори съм чувал фармацевти дами казват че кожата е голяма преграда така каквото и да сложите на вашата кожа няма да отиде в тялото.

 

Това е крайно смешно. Все едно фармацевтите не са продавали никотинови лепенки. Те как мислите че работят?

 

Работят като пускат никотин, който се абсорбира директно през кожата в кръвообращението. Ако вашата кожа не абсорбираше никотина, никотиновите лепенки нямаше да доставят дозата. Трябва да сте полуидиот за да мислите че кожата е нещо като постоянна бариера която ни предпазва от всичко което се сложи върху нея.

 

Кожата има много пори – тя диша. Да тя ни пази от бактериите, но не може да ни предпази от химичните разтворители и не може да държи отвън молекули големи колкото никотиновата. А между другото никотиновите молекули не са много малки.

Има много неща които преминават през кожата и в това число

 

·        ароматни химикали

·        разтворители

·        много други токсични съставки от козметиката

 

Една такава съставка се нарича MIT и беше наскоро открита в повечето марки шампоани, а е известно че тя причинява рак на мозъка.

 

 

 

Доброволно химическо отравяне

 

Така, сега ние наистина сме глупав вид, защото отравяме нашите усти, нашата вода, нашата храна, напитките или дори шампоаните и козметиката си. А ако използвате и омекотители когато перете си осигурявате и отравяне на вашите дрехи със слой токсични химикали, които се намират в тези продукти.

 

Та какво още можем да използваме за да отровим населението? Има все още доста възможности.


Един възможен начин е да продавате токсични химикали които хората доброволно да поглъщат през тяхната уста защото друг човек от позицията на авторитет им е казал така. Това описва индустрията за хапчета по рецепта при която се тровят сами всеки ден с токсични болкоуспокояващи лекарства или токсични анти-холестеролни лекарства. Хората отравят умовете си с антидепресанти, които дори водят до буйно поведение или самоубийства. Те тровят сърдечносъдовата си система с бета-блокери и други „лекарства”. И разбира се отравят черния си дроб.
 

И въпреки това хората доброволно правят това – всеки ден те слагат тези токсични химикали в телата си просто защото някой с диплома от университета на болестта (също познат като медицинско училище) им е казал така. И не само това – те дори ще си платят за привилегията да отровят телата си.

 

Те ще платят доста добри пари, не просто няколкостотин долара на месец, а няколко хиляди. Някои хора ще изхарчат и шест цифрена сума годишно да се тровят, защото техния лекар им е казал така. И когато нещо се обърка и малък тумор се покаже на скенера или някой друг кръвен тест се окаже положителен за подобен тумор те с радост ще платят още 100 000 $ или повече за да унищожат цялата си имунна система с лечение познато като химиотерапия.

 

Те буквално ще си стоят и ще оставят лекарите да инжектират токсични отрови директно в кръвообръщението като това позволява да циркулират в цялото тяло. Колко токсични са тези неща? Ами просто помислете, ако косата ви почне да пада, ако ви се повдига и повръщате, дали това не са сигнали че може би тези неща не принадлежат на тялото ви? Не знам за вас, но си мисля че това е много странен начин да се лекува някой.

 

Ако бях лекар и лекувах някой и го карах да прави нещо от което ще му пада косата и ще почне да повръща и да изглежда че ще се разтопи всеки момент бих си помислил че може би това не е добре за пациента. Но не това мислят конвенционалните онколози. Те си мислят че това са великолепни неща. Гледай ще унищожим раковия тумор и ще сме късметлии ако пациента е останал жив до момента когато свършим.

 

А ако не е – и това е добре – докато сметката се плаща.

 

Националната „война с дрогата” е доста селективна в своите цели не мислите ли? Индустриалният коноп е забранен, но зобенето на милиони деца с мощни наркотици е напълно легално: нарича се риталин.

Така че не само сме най-глупавия вид на планетата защото се тровим, едновременно с това и сме „най-умните”, защото намираме начин да оправдаем отравянето. Намираме научното ломотене което твърди – Да, NutraSweet е добро за вас! Или тези хлорни атоми прикрепени за захарта са великолепни за вас, или че живака в устата ви някак си няма токсичен ефект. И хидрогенезираните масла са напълно приемливи за вашето здравословно състояние.


Ние доста глупаво казваме ако вземеш тези таблетки и изпиеш този шейк за отслабване направен с подсладител ще бъдеш здрав. А ако не си здрав не се безпокой, защото имаме магически лекарства по рецепта които ще те направят още по-здрав.

 

 

 

Майк Адамс: www.naturalnews.com

 

Превод: Alien

 

сайт на издателство "Паралелна реалност"
Гост 26 Април 2018г.
Прекрасна статия, напълно споделям изложеното в нея
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg