Сайт за напреднали !
Сподели

Стамен Стаменов: Земята бъка от извънземни, опитват се да я превземат

интервю на Хенриета Георгиева 2010 г.

Българите сме на първа мушка заради уникалния генноинформационен заряд, който носим

Стамен Стаменов е дипломиран физик и специалист по паранормални явления и парапсихология. Най-известният уфолог у нас е завършил авиационно въоръжение и ракетна техника във Висшето военновъздушно училище в Долна митрополия и Автоматика и телемеханика във ВМЕИ, сега Технически университет. През 1986 г., когато се запознава с първите екстрасенси, захвърля всичките си дипломи. Създава клуб, който изучава съществуването на извънземен разум. От години се занимава със свръхестествени явления и провежда тестове на хора с феноменални способности.

Повече от 3 години работи в Америка като лектор. Избран е за председател на Международната асоциация на феномените в Бруклин и за член на Международната ноосферна организация. Председател на Асоциация “Феномени”.

В последната си книга “Космосът говори” Стамен Стаменов предупреждава, че планетата, човечеството и цивилизацията са в опасност поради тясната връзка на извънземните с елита на Земята. Последният проект на г-н Стаменов е курс по енергийна защита, който иска да направи безплатно първо в Пловдив.


¦ Как ще помогне на хората курсът по енергийна защита, който подготвяте?

¦ Курсът е доста обемен. Искам да направя първия в Пловдив - безплатно. Задължен съм на града, 6 години съм живял и работил в него.
Защо е нужен подобен курс? Оказва се, че нямаме никаква истинска теоретическа подготовка срещу агресивния свят, който ни заобикаля. А той е станал прекалено агресивен, някои умишлено го правят такъв. Съдейки по това колко съсипани хора виждам по улицата и какви мощни енергийни потоци засичам, съм категоричен, че срещу нашата страна и народ свръхсилите си правят жестоки експерименти, психотроничната и информационната войни са в ход. Отделно тайни общества и държави са в жесток кръстоносен поход срещу България.

¦ Защо? С каква цел го правят?

¦ На тях им трябва територията, земята ни, но без нас. Знаят какво богатство има тук и искат изтребването ни. САЩ, които са извършили едни от най-жестоките кръвопролития в историята, в момента продължават да действат подмолно, с всевъзможни високи технологии, психотронни генератори, включително със зловещата им оръжейна система HAARP. Подобна вече има и в Европа, в Норвегия.
Затова реших да направя тоя курс, да стресна българина, да му разкрия действията на тъмните сили срещу страната и цивилизацията ни. В момента държавата се е обърнала срещу човека и го мачка с всички сили и институции, вместо да го защитава. Тогава някой отдолу трябва да си сложи главата в торбата, за да тръгнат нещата по-иначе. Кой накара Европа да разбере, че има български народ по време на турското робство? Една шепа хора, наречени апостоли. Днес имаме особено голяма нужда от апостоли.

¦ Според вас излиза, че сериозна опасност е надвиснала над човечеството, земята и България?

¦ Абсолютно. Един чужд, нечовешки вид превзема планетата, изсмуква жизнените є сили до мозъка и под мозъка на костите. В момента наложиха жестока матрица на обществото, превзеха финансовите структури и чрез финансите изцеждат жизнените сили на човечеството.
България е на първа мушка, защото тук върви коридор, тук битката е космическа и се води нечовешки видове, неантропогенни видове с антропогенните видове. Нечовешките видове са превзели този коридор и сега искат да ни ликвидират.
Българите са потомци на траките, носят техния изключителен генноинформационен заряд. Но заради България може да хвръкне целият свят. Защото тук е много силна енергийна зона и който пипа, трябва да знае как пипа в нея.

¦ Тази информация ли е целта всъщност? Да използват генетичната ни информация, но без телесната обвивка?

¦ Точно това. Българския народ го унищожават, защото се явява уникален преносител на информация - затова вадим толкова много таланти на толкова малко на брой хора. На сто човека вадим поне 50 с много активен духовен заряд. Неслучайно акад. Дмитрий Лихачов беше казал, че България е страна на духа, това е в генетиката ни заложено. И това ни спасява, засега.
Когато си тръгвах от САЩ, казах им: Заминавам за духовна България. Тук може да имате купища луксозни ламарини и железобетонни джунгли, но нямате най-важното - нямате духовност.
Нашият народ е много буден, но за съжаление няма кой да му каже истините. А у нас матрицата е обърната с краката нагоре. Това позволява на лошите да използват безнаказано генетичната ни информация.

¦ И каква е крайната цел на тази атака срещу българите и човечеството? Да се обезлюди планетата ли?

¦ Крайната цел е да се подмени човешкият вид, който извънземните смятат за боклук, ненужен баласт. Забележете, евреите казват: гой. Някои значи са се самобогоизбрали, по какви критерии - те си знаят, другите са нисши същества, гой. Но май имат право, защото, като гледам робската психика на над 80 процента от населението, това е потресаващо! И се отнася за цялата Земя! Като гледам колко животни в човешки тела има около нас, просто се потрисам! Само консуматори, без човешка същност!
За какво е нужен такъв вид! Затова извънземните са решили да редуцират тоя баласт, последното, което ще вкарат в действие, е ядрената война. И в момента живеем в условия на война, но в момента тя е психологична, биологична и генетична. Генномодифицираните храни, всички боклуци, които ядем и пием - всичко това е част от тихата война, гласувана от Билдербергите още през 1954 г.

¦ Според вас излиза, че финансовата криза, а може би и глобалното затопляне са част от войната срещу земните жители?

¦ Абсолютно, те са взаимносвързани. Вземете геофизичните катастрофи - земетресения, цунами, торнада, пожари ­ всичко това се дирижира от една централа, разпръсната по няколко земни точки. Тази централа си има цели и върви по ред - тази прослойка, тази прослойка и по ред додолу. Над 90 процента от цялото световно управление - целият банков сектор са фабианци, част от тъмните сили, които акостираха на Земята като духове от средата на 50-те години, изплантирани в над 200 хиляди човешки тела. И всичко това е в управлението на банковия сектор, управляват финанси, икономика, богатството на планетата!
Но тези, които днес си мислят, че са облагодетелствани, утре са на дневен ред. В момента планетата Земя я поробват заедно с цивилизацията ни, защото сме продадени като добитък от себеподобни, които нямат почти нищо общо с нас.
Доказано е, че американската фамилия Буш са рептилианци, западноевропейските аристократични кръгове са рептилианци. (Според една от конспиративните теории рептилианците са една от извънземните раси, дошла от звездната система Алфа-Дракон, която управлява и контролира човечеството с помощта на елита му, бел.ред.) И докато ние, останалите търпим и си бъркаме в носа, ще стане твърде късно. За България проблемите на света ги умножете по 10, минимум!

¦ Кои са рептилиите?

¦ Това са змейовете, тези от българския фолклор. Това са реални същества, които живеят под земята и в четвърто измерение. Имат много по-високо развити технологии. Впрочем цялата електронна мощ на планетата е рептилоидна. Всичко, което се перчим, че сме високо напреднали - те ни го дадоха. Та тези същества владеят преместването в измеренията и, естествено, се хранят с нас на три нива - мисли, емоции и тяло. Знаете ли колко деца са изчезнали и как си ги въртят на чевермета! Това е снимано!

¦ Сериозно ли говорите това?

¦ Съвсем сериозно, не мога да си позволя да говоря глупости по тая тема.

¦ Т.е. планетата ни бъка от извънземни. Те наши врагове или приятели са?

¦ По данни на уфолога д-р Стивън Гриър извънземните са над 50 вида. Те са между нас и е много трудно дори да ги различим, защото имат технологии, които ги адаптират към нашия вид, особено рептилиите. Част от тях са изключително враждебно настроени към човечеството и точно с тях през 50-те американците подписаха договор и продадоха интересите на човечеството - буквално сринаха устоите на цивилизацията за остарели ръждясали извънземни технологии. Оттогава тече непрекъснат жесток процес за превземането на планетата и унищожаването на тая раса.
Помагат ни само високоразвитите същества от Андромеда, Сириус, които са сформирали основите на галактическата федерация. Но тъй като глобалният елит е рептилианско-грейски, вероятно ще ни последва участта на Атлантида. Само ще припомня: когато атлантите констатират, че марсианците, които от съжаление са приели на собствена територия и са им дали да се развиват, в определен момент им превземат управлението и започва жестоко унищожаване.
Марсианците правят жесток експеримент - възбуждат планетарното светлинно поле с кристални генератори. И тогава отварят дупката, която днес наричаме аномалията Бермудски триъгълник. Тогава коренната раса на атлантите измолват от галактическата духовна йерархия да ги отърве от интервентите. И духовната йерархия насочва два астероида, които думкат на земята. Атлантида загива, но спасяват част от расата.
В момента сме точно на тоя точка - плачем само за два астероида. Приехме грейовете, зад които стояха рептилиите, от съжаление, че видът им изчезва. И те ни съсипват. И галактическата федерация ни казва: Чудим се от кого да ви спасяваме! Оказва се, че трябва да ви спасяваме от вас самите! Вие сте си най-големият враг!

¦ И каква ще бъде новата раса, която ще ни замени, нас, несъвършените и недостойните?

¦ Новата раса я показват навсякъде - с много по-мощно присъствие на рептилиански гении, на т.нар. грейски гении.(Сивите или грейовете, от англ. grey, сив, са един от видовете пришълци на Земята, според конспиративните теории.) А самите рептилии вече искат да излязат изпод земята и да си щъкат по нея. За това обаче е нужно температурите на планетата да бъдат качени с поне 5 градуса, защото ще им е много студено. Ето, това е крайната цел на глобалното затопляне.

¦ Според вас е възможен апокалиптичният сценарий “2012-а”?

¦ Той е в ход. Впрочем ние самите си го бродираме като съдба. Продължаваме да вървим като инертна маса право в апокалиптичната дупка. Ако не пренасочим вектора в друго развитие, не виждам спасение. А впрочем и не виждам смисъл от съществуването ни като човечество, тъй като сме абсолютно вредни за космоса. А Вселената е жив организъм и ще унищожи тумора на каквото и да е ниво. А ние сме чист тумор. В момента горката планета толкова страда, а тя е живо разумно същество, че моли целия космос за помощ: Отървете ме от тия бацили! А тия бацили са човечеството начело с елита му, естествено!

¦ Не се ли боите да говорите толкова остро и крайно? Кой сте вие всъщност - да не сте извънземен?

¦ Не се боя да говоря така. Планетата Земя е най-жестоко наранена, превърната е в клоака. От кого? От човешкия елит. Плюя на него! Имам още малко време да си изплатя дълговете спрямо Майка Гея и си заминавам!
Веднага казвам кой съм: имах редкия шанс, благодарение на българските екстрасенси, да бъда вкаран в правия път, пое ме космическата йерархия - аз съм техен ученик. Имам два факултета - военен и граждански. Но с дипломите, които имам, дори не бих се избърсал.
Чувствам се пълнокръвен гражданин на планетата, изпълнявам мисията на светлите сили, доколкото мога. Ако се каже: Влез в огъня!, влизам в името на каузата - спасение на планетата и човечеството, вкарване на човешката цивилизация в галактическата конфедерация. Затова живея, това е кредото ми! Това е мисията на бялото човечество, на Петата раса, която деградира и се изврати.

¦ Няма ли спасителен сценарий?

¦ Има, но той не е проектиран! Космосът постоянно облъчва с изключителен позитивизъм планетата земя, но няма нормални човеци, висши духом, които да приемат светлинните потоци, които облъчват планетата, и да ги трансформират на достъпен език за простолюдието. Защото в момента върхът на пирамидата е зает от задници. Трябва да обърнем пирамидата, т.е. да поставим главата, духовно извисените, горе. А в момента нисшата енергетика дирижира живота на планетата Земя.
Всичко зависи от нас: ако решим да спасим себе си и Майка Гея, ще се обърнем с покаяние за помощ към галактическата федерация. Винаги има шанс! Дори пет човека могат да решат в положителен смисъл съдбата на това деградирало и съсипано човечество!
Галактическата федерация е изпратила в момента 15 милиона и повече кораби, които са обкръжили планетата и следят целия човешки живот, до микрон. Буквално четат мислите на всеки един от нас. Всеки човек от Земята има космическо досие.
Човечеството се нуждае от помощта на галактическата федерация, но тя няма да се намеси, без да я поканим. Трябва някой да разклати ръждясалите камбани на човешката съвест. Ако не се намерят такива - сбогом, човечество, ще направят друго! Казвам това с най-голяма болка и съжаление към Петата раса, която излезе най-големият дегенерат в космоса.
Планетата ще се трансформира, ще се раздели на две при прехода - на светла и тъмна част, за чистите души и тъмните сили. Това е светлият лъч - трябва да живеем с вибрациите на силата на духа. Бог, който си е проектирал образа в човешкото тяло, няма да търпи човешки същества, които го себезатриват. Никога!

СВЕТЛИ СИЛИ
Бойко Борисов е бил самурай в един от предишните си животи. Знае каква отговорност е поел и наистина се бори. И Цветанов също, и той е висш дух. У нас пагубният фактор е в съдебната система и в кланово-мафиотските структури, които са опасали всички йерархии на обществото.
Само президентът Барак Обама е светла фигура, за съжаление. Много малко от американския елит са представители на светлите сили. Не знам как Обама ще пробие!

ВИЦ
Духовете на Тодор Живков и на цар Борис III се срещат на другия свят. Живков казал: Виж каква държава, какви заводи, какво селско стопанство построих! Борис III отговорил: Да, виждам. Всичко това си го построил, но с моите хора. Сега ще видиш твоите хора какво ще направят! И те го направиха - нанесоха съкрушителен термоядрен удар по собствения си народ. Нека тези от ДС слушат и се учат, ама тях ги бива за слушалкаджии, да се учат ги няма. Ако българският народ не изнамери силните духом личности в недрата си и не ги извади отгоре, тежко му!

материалът е взет от в-к Марица
http://www.marica.bg

ПЛАН РАН-ЪТ

Нека всеки българин изгледа видеото.Няма нужда от  коментар...

План за изтребване на българският народ

Приета на московския ционистки конгрес 1988 г.

План за изтребване на българският народ

I. Удържане на властта:

 


1. Заграбване на средствата за масова информация.
2. Всички, които участват пряко във властта трябва да имат местни имена и външност.
3. Директорът може да бъде гой, но поне един от неговите заместници трябва да бъде от нашите.
4. Да не се допускат до властта трудещите се.
5.
Да се поддържа репресивен апарат за пълен контрол.

6. Масон, който е оставил следи при провеждане на акция или използване на специални средства, завършва живота си със самоубийство или го ликвидират.
7. Да бъдат създадени и поддържани структури за чистка в оществото; обезглавяването на гоите да се провежда по план, независимо от степента на активност

II. Идеология:


1.
Средствата за Масова Информация, литературата и изкуството да се използват за демонстриране преимуществата на капитализма пред социализма.
2.
За репресиране на гоите (неевреите) може да се използва митът за антисемитизма.

3. Да се разоръжи езичеството и да се внедрява религия, промиваща мозъците, на робски принципи. Поробването и асимилацията на българите трябва да продължава с нарастващи темпове.
4. Да се действа само от името на народа и за народа, само с добри намерения - може да се говори всичко.
5. Да не се допуска разпространение на антиеврейски лозунги сред обществото.
6.
Да не се допуска разпространение на листовки, обръщения, вьзвания и заявления на гоите, нито призиви за справедливост и възмездие.III. Денационализация:

 


1.
Да продължи смесването на расите под вида на интернационализъм.
2.
Да се използват всякакви средства за пълно национално обезличаване на българите.
3.
Под претекст за борба с национализма и шовинизма да се унищожава всичко национално.
4.
Да се осигури повсеместно организация и управление на българофобията (да се унищожава всичко българско с всички възможни средства).
5.
Да не се допуска разпространение на българската предхристианска религия, тази религия да бъде обявена за фашистка.
6.
Да се приобщят българите към робските религии, а в православието да не се допускат никакви инициативи и свободомислие.
7. Да не се допуска в паспортите на гоите графа “расова принадлежност” и да се ликвидира графата “националност”.
8. Да не се допуска статут на коренно българското население и други подобни ереси, които позволяват възраждане на нацията и културата.
9. Да не се допуска създаването на Центрове на българска национална култура.

 

 

 


IV. Отнемане на свободите и възможностите за инициатива на българите:

 


1. Своевременно да се попълват психиатричните лечебници, местата за лишаване от свобода, болниците, трудововъзпитателните училища, дисциплинарните батальони и др.
2. Да не се допуска гоите да създават свои разузнавателни школи;
стадото трябва да бъде под пълен наш контрол, да не се допускат никакви организирани съвместни действия, които биха им осигурили непобедимо положение и идейно оръжие; науките за управление да се създават само от юдеи; никакви координационни и консултативни съвети, начини за бърз обмен на информация и оповестяване; да не се допускат национални организации, фашизъм или национализъм в каквато и да е форма; да не се позволява на гоите да събират адреси и телефони на юдеи, нито да създават методи за борба с ционизма.
3. Да се отвлича вниманието на гоите с каквото и да е, да се използват разнообразни средства за борба. Всички наши действия трябва да бъдат гъвкави и неотразими. Противниците трябва да бъдат дискредитирани и разединени, да бъдат принудени да се съобразяват с нас и да търсят съюз с нас, да бъдат обезглавени, да се атакуват щабовете им, а нашите хора да ги дезорганизират.
4.
Да се пречи на издаването на трудове, насочени срещу нас - “Какво да се прави”, “Как да действаме”, “Схеми за действия по направления”, “Славянски лидери”, “Методи за привличане на хората и борба за аудитория”.
5.
Прокуратурата не трябва да отчита дейността на членовете на тайни общества – нито ционисти, нито юдеи, нито полуевреи, нищо, което е свързано с нас. Да не се търсят причините за самоубийствата.


V. Забавяне развитието на гоите:


1. Необходимо е гойското стадо да се държи в нищета и безправие.
2. Нашето обкръжение трябва да осигурява забавеното развитие на гоите и управление насоките на тяхното развитие.
3.
По-често да се пуска музика с наркотично действие, да се промиват мозъците, да се използват труднооткриваеми музикални тонове, които изтриват паметта в дълбочина.
4. У гоите всичко трябва да бъде робско - храната, религията, идеологията, науката, отношението им към нас, оръжията и средствата за защита, начинът на живот, средствата за информация, образованието, професиите, положението в обществото, жилището, културата.
5.
Посредством вредни и непълноценни храни гоите да бъдат превърнати в безпросветно стадо, в безинициативни, бездейни и .затлъстели свини. Кръвта им трябва да бъде кисела, а не алкална.
6. Да създадем и да удържим превъзходство над гойското стадо, да бием постоянно по слабите точки и ключовите центрове на гоите, по-бьрзо да преминем към решаващия стадий в овладяването на света и пълното подчиняване на гоите на нашето международно правителство.


VI. Да унищожаваме противника чрез асимилация, като хуманна форма на геноцид:


1.
Юдаизмьт, ционизмът, всемирната еврейска нация и Международното правителство органически не могат да приемат създаването и съществуването на български семейства. Затова е необходимо да се погрижим в най-кратки срокове да асимилираме максимален брой български момичета сред другите народи.
2.
Разбира се, не бива да се използват сексуалните контакти по предназначение и за създаване на семейства, а само за развращаване на младежта, за насаждане на полови извращения, за увеличаване броя на конфликтите и разводите, а в крайна сметка за намаляване числеността на българите.
3.
В никакъв случай да не се допускат насърчения или помощи за създаване на деца от български съпружески двойки с висока степен на национална чистота.
4. За засилване на асимилацията не бива да се отказваме и от старата идея за кастрация на гоите.

 VII. Създаване и поддържане на условия на нищета и безправие:

 


1.
Българите винаги трябва да бъдат бедни и безправни, навсякъде да изпитват неудобства и неволи и ежедневни бюрократически спънки.
2.
Масовата бедност трябва да поражда масова безпросветност и глупост, а те на свой ред - масова престъпност.
3.
Да не се допуска българите да си възвърнат равенството, независимоспа, свободата и националните богатства.VIII. Масова дебилизация на гоите:

 

 
1. Врагът в максимална степен се деморализира, когато вижда, че всичко, което става около него, е лъжа, разруха и грабеж.
(!!!)
2. Образованието за гоите трябва да създава морални уроди.
3. Схемата за действия трябва да бъде съгласувана с Единния план, разработен от Световното правителство.
4.
Засега няма по-разрушително нещо от алкохолизма. Да не се допуска намаляване градуса на спиртните напитки.

 

 

 


IX. Употреба на бойни психотропни вещества, променящи човешката психика:

 


1. Предизвикващи отслабване на паметта за продължително време.
2. С чисто наркотично действие.
3. Убиващи интереса към определени видове занимания и умствена дейност.
4. Увеличаващи влечението към спиртни напитки.
5. Програмиращи личността за убийство или самоубийство.
6.
Възбудители на половата дейност у мъжете и жените, което води до полови извращения.Х. Методи за масово отравяне на гоите:

 


1. По пода да се разлива живак, например когато се напуска жилище.
2.
Средства за масово поразяване да се прилагат в общите кухни, столове или на обществени места, където се събират гои.
3.
Да се превърне България в технологична боклукчийница на развитите страни.

 XI. Съкращаване числеността на гоите до разумни граници чрез скрити форми на геноцид в нашата тайна едностранна война:

 


1.
Да продължи изтребването на гоите по метода на “своеобразното демографско съкращаване”.
2.
Да се продължи демографското съкращаване на българите до 3 пъти за едно поколение чрез юдомасонския похват “помощи за самотни майки”.
3.
В обществото зле се възприема идеята за “остаряване на нацията”, като се оставят да живеят само неспособните на съпротива.
4. Ако се работи умно, с българите можем да приключим бързо.XII. Съкращаване числеността на гоите чрез други форми на геноцид:

 


1. Да се направи невъзможно създаването на многодетни български семейства.
2. Да се поддържа високо равнище на детска смъртност у българите и да не се допуска такава при юдеите.
3. Да се поддържа висока смъртност сред българската младеж.
4. Да се завишава възрастта, при която се разрешава встъпване в брак.
5.
По всякакви начини да се влошават отношенията между гойските мъже и жени и да се разрушават семействата им.
6.
Да се разработват нови закони (екодемографски войни) за ликвидиране на гойските маси без военни действия, без материални загуби, чрез глад и обедняване.
7.
Да се предизвикват безпорядъци и масови вълнения и да се използва армията, силите на закона и правосъдието за възстановяване на реда, което да води до съкращения на гоите в ограничени количества.XIII. Унищожаване на противника със средствата на медицината:

 


1. Да се увеличат забременяванията и абортите сред малолетните момичета, водещи до стерилност, “случайни” помятания, преждевременни раждания, мъртвородени деца и усложнения след раждането.
2. Необходимо е да се саботират грижите за бременните, новородените и родилките и да не се допускат реални мерки за защита на майчинството.
3. Да се спъва профилактиката и да се прави всичко за намаляване средната продължителност на живота на гоите.
4. По време на лечение или зъболечение, в раната да се поставят зарази или отровни вещества.
5.
При всяка операция да се присаждат на пациента ракови клетки от онкологично болни.
6. Да се употребяват лекарства с променен химичен състав и лекарства, лишени от лечебни свойства, чрез предварително облъчване, замразяване и т. н. от лекарите.
7. Класическо бавно отравяне с малки дози отрова.
8. При рентгенови снимки и прегледи да се увеличава силата и продължителността на облъчването.


XIV. Действия чрез контролираните средства за масова информация:

 


1.
Да се поддържа стабилна тенденция към българофобия и национален нихилизъм.
2. Да се обявяват всички патриотични и национални движения на гоите за фашистки, националистически, шовинистки, терористични и консервативни, да бъдат оклеветени, очернени и да им се лепват етикети.


XV. Повсеместна и постоянна гавра с врага:

 


1. Над българите може да издевателства
който си иска и както пожелае. При изкуствено създадената пълна безотговорност имената на нашите ще бъдат винаги засекретени.
2. Гоите да бъдат доведени до самоубийства, инфаркти, инсулти, припадъци и други тежки състояния посредством хулиганщина, наглост, издевателства, унижения, оскърбления и пълна безнаказаност на извършителите юдеи, членове на други тайни общества и шабес-гои (“колаборационисти”).
3.
Необходимо е с българският народ да се разправим по-бързо, защото после ще бъде късно. Хилядолетният ни враг е още жив.

 

Програма за изтребване на българския народ - Приета на московския ционистки конгрес 1988 г.

Гост 1 Март 2016г.
Гадовете няма да ни унищожат,ние ще унищожим тях.
Гост 25 Юли 2018г.
Анонимна Това няма начин да се случи! Ние имаме Свише пазителство от Светлите сили.Никой никого няма да унищожи,всяко следващо поколение ще се променя духовно!
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg