Сайт за напреднали !
Сподели

Осама Бин Ладен

Осама Бин Ладен

УБИТИЯТ НАИСТИНА Е ОСАМА, САЩ ГИ ЧАКАТ ЛОШИ ВРЕМЕНА

Йорданка Николова
- Вчера американският президент Обама съобщи, че на 1 май т.г. е убит Осама Бин Ладен с изстрел в окото. Каква е Истината и какво да се очаква след това убийство- знае се, че Бин Ладен е ислямистки терорист?
- Дете, дете, Бин Ладен е наистина едно амер...иканско творение на тайните служби - за провокации в райони, където няма американско въздействие и армия, начин да се създаде ПОВОД за американска намеса - тип ПОМОЩ И ЗАЩИТА, и така да се наложи и зароби страната. Но Бин Ладен се "отвърза" от тяхната примка и се обърна срещу "създателя си".
Убитият е действително Бин Ладен, но той е пожелал така, защото е свършил своето дело на съпротива.
Сега до 2 седмици САЩ и Вашингтон ще проплачат не само от атентати, но и от много финансови и политически разкрития, които ще свалят маската на управляващите в САЩ, като зад маските ще се разкрие истината за много от атентатите, революциите, стачките, политическите и икономически убийства по Света, включително и в България. До септември от мощна сила - икономическа и политическа –
САЩ ще бъде една жалка картина на масов Злодей, убиец и интригант,
както и ще "лъснат" всички чуждестранни лакеи, служещи му!
Смъртта на Бин Ладен ще бъде само началото на лавинообразното сриване на бляскавата маска на земното "Тайно правителство" в САЩ и Европа!
Информацията е от 3.05.2011 г.

Вестник "ПСИХО"

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg