Сайт за напреднали !
Сподели

Масони

Реч На Кенеди За Тайните Общества

ЙЕРАРХИЯТА НА ИЛЮМИНАТИТЕ/masons/

 

(Превод от лекция на Стуард Свердлов/потомък на влиятелна руска фамилия)  

 

 Главата на Световните Илюминати се нарича ПИНДАР/ Pindar. Пиндар е член на една от 13-те иломинатни семейства,и винаги е мъж.

Титлата Пиндар е абвривиатура на Pinnacle of the Drago,което означава Пенисът на Дракона. Символизира върховната сила,творението,проникването,уголемяването и страха. Притежателят на тази титла докладва директно на вожда на Рептилните*влечугоподобните* във вътрешността на земята. Истинския Пиндар е главата на Ротчаелд/ Rothschild фамилията през последните столетия. Местонахождението му е в Германия,близо до Франкфурт. Иломинатите,тук на земята са създали пирамидална структура на контрол,идентична със системата на Драконовата империя.Пирамидата с гущеровото око на американския долар, е символът на тази структура за контрол.

Пиндар е символизиран като златна чаша върху пирамидата. Следващия слой е “окото“,което символизира следващите 13 фамилии=

– Rothchild ( Bauer or Bower) – Pindar

– Bruce

– Cavendish(Kennedy)

– De Medici

– Hanover

– Hapsburg

– Krupp

– Plantagenet

– Rockefeller

– Romanov

– Sinclair(St.Clair)

– Warburg(del Banco)

– Windsor(Saxe-Coburg-Gothe)

На всяко едно от тези семейства е определена зона от земята и,или задача за извършване. Това вклочва глобалната икономика,военната технология,психичен контрол,религия и медия. Всяко семейство има т.н. Съвет на 13/те. Числото 13 има голямо значение за тях. Те знаят,че 12 вида енергии се използват за 10/те аспекта на психичен контрол. Сумата от 12/те енергии представлява 13/тата енергия, едно изклочително силно познание. На тях също им е известно,че зодиакалните знаци са 13, не 12. Тринайстия знак е пазен в тайна от векове,защото е символа на Дракона. Тази тайна се пази, за да не се разбере за умствения модел на влечугоподобните. Следващия слой на пирамидата са второстепенните 300 фамилии,които служат  на Пиндар и на 13/те. Тези 300 имат високо съдържание на влечугоподобна ДНК ,докато 13/те са с изменено ДНК и могат да променят формата си.  Тези 300 са известни като Комитетът от 300. Някои от тях са-Agnelli, Balliol, Beale, Bell, Bouvier, Bush, Cameron, Campbell, Carnegie, Carrington, Coolidge, Delano, Douglas, Ford, Gardner, Graham, Hamilton, Harriman, Heinz, Kuhn, Lindsay, Loeb, Mellon, Montgomery, Morgan, Norman, Oppenheimer, Rhodes, Roosevelt, Russell, Savoy, Schiff, Seton, Spencer, Stewart/Stuart, Taft, and Wilson  .

Комитетът на 300/те използват много от познатите институции за да постигнат целите си,като например- Council on Foreign Relations, Bilderburgers, Trilateral Commission, Club of Rome, Royal Institute for International Affairs, Mafia, CIA, NSA, Mossad, Secret Service, International Monetary Fund, Federal Reserve, Internal Revenue Service, and Interpol. Всички те са частни организации или корпорации, организирани да изглеждат като общественни устройства за помощ,но истината далеч не е такава. Иломинатите създават също изкуственно държави,за да постигнат целите си.Като например- United States, Switzerland, Kuwait, the Soviet Union, Panama, Israel, Italy, Yugoslavia, the United Kingdom, most of Black Africa, all of the Arab countries, and all of Central and South America. Тези нации се създават за да произвеждат блага на властващите фамилии и техните поддръжници,да им пазят или скриват богатството,и да създават нестабилни общественни положения и за отпочване на война ако е необходимо. Швейцария е създадена като неутрален център,за да могат Иломинатите да съхраняват безопасно имането си по време на война или други безредици. Америка е създадена като 13 колонии, за всяко едно от тези 13 семейства. Първоначално знамето е имало 13 звезди, а днес 13 линии. Орелът,символа на Америка държи в ноктите си 13 стрели.Америка всъщност е корпорация на фирмата Виржиния,създадена през 1604 в Англия с директната намеса на Ротчаелд. Трябвало е да се намери зона за разширяване и умножаване на капиталите върху Американския континет. Активите както на Виржиния,така и на Америка се притежават чрез Ватикана от Свещенната Римска империя. Това е станало през 1213,когато Крал Джеймс дава всички активи на *гущероподобния/рептилен Папа*. Америка не е получила името си от Америко Веспучи. Илуминатите никога няма да нарекат континент на името на италиански рисувач на геогравски карти. Америка е комбинация от следното-   AM  на еврейски значи хора AME   е заповедна форма на испанско латинската дума- да обичаш ERI , ARI е лъв на еврейски RICA е богат в женски род на испански KA на египетски е душа,или силата на духа в тялото Може да да се преведе по един еврейско-египетски  начин като- Хората на лъва със душевна сила А в превод на латински като- обичай богатия/богатството. Това може да ви покаже как мислят илуминатите.   Втората световна война може да се нарече тест на крайната глобализация и на психотронните оръжия. Тестванно е също действието на флуора във водата,който убива активността на мозъка и понижава съпротивата. Експерименти в лаборатории със затворници/роби докъде издържат на съпротивление, също така да приучат масите да се шпионират един друг. Създавани са сексуални роби/ както мъже,така и жени/ с цел набиране на информация. Всяка година Иломинатите се събират за да планират продължаването на световния контрол и доминация. Когато все  повече хора разбират плана им, все по трудно става за Илюминатите да го наложат.    

JiM 29 Януари 2015г.
Какво бихте попитали един илюминат?
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg