Сайт за напреднали !
Сподели

Планетата Х

Официалният сайт на Нибиру в Интернет е:

www.nibiruancouncil.com

Не си губете времето - черпете информация от извора.

Ако не ползвате английски - ето една от статиите им:

ФЛАГМАНСКИЯТ КОРАБ НА ГАЛАКТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ
31 март, 2000

КАКВО Е НИБИРУ?

Нибиру е флагманският кораб на Галактическата Федерация от 4­то измерение на Галактика Млечен Път. Както при “Пелегай”, много различни цивилизации имат свои представители, живеещи на борда му. Освен Флагмански кораб на Федерацията, той е и планета и бойна звезда, а по размери е около три пъти по-­голям от Земята.
Първоначално е бил планета, която е излязла от орбитата си при имплозията/експлозията на Сириус Б. Накрая се оказала в областта на съзвездие Плеяди и поради това е известна като Плеадианска планета.
Нибиру станала космически кораб, когато една планета, неподдържаща почти никакъв живот, била направена куха и превърната в космически кораб. Тя пътува из галактиката. Затова хората живеят вътре в нея, а не на повърхността й. Предвидена е за пътувания в дълбокия космос, където няма слънце в продължение на години. Тя е нещо като изкуствена планета. Само кората й е оригинална.
Нибиру е и бойна звезда, защото е оборудвана и за война ­- на нея има и космически кораби и тежки оръжия. Когато преговорите пропаднат, тя може да се защити от атаките. Тя използва същите тези оръжия и за да защитава планети и раси от атаките срещу тях, когато е изрично овластена да направи това.

КАКЪВ ЦВЯТ Е НИБИРУ?

Червена планета със златист отенък, гледана откъм Земята тя изглежда като ярка, жълто­златиста звезда. Яркостта й отчасти се дължи на златния прах, разпръснат в атмосферата й, който се използва, за да се поддържа атмосферата на Нибиру и за запълване на дупките в атмосферата, причинени от ядрените ракети, изстреляни към нея по време на Голямата Галактическа Война, в която е участвала, и при която сериозно е пострадала. Златото отблъсква радиацията от космоса и предпазва намиращите се на кораба хора от смърт.
Става въпрос за същата война, при която планетата Малдек била разрушена от Нибиру, след като противопоставилите се сили са разрушили колониите на Марс, Венера и Земята. Биосферите на Марс и Венера също били разрушени, заедно с колониите там, в резултат на което от двете планети останала само пустош. Поради своята яркост, в древността, символ на Нибиру била звезда с осем лъча.

НИБИРУ ИМА ЛИ ПРЪСТЕНИ?

Да, като Сатурн. Те ускоряват движението й през пространството. Движат се в посоки противоположни една на друга - като крила, движещи се в противоположни посоки.

ЗАЩО НЯКОИ НАРИЧАТ НИБИРУ ЧЕРВЕНА КОМЕТА?

Защото има орбита и известно време е била ограничена от тази орбита - когато е била превзета през 2000та година пр. Хр. Тя изглежда в орбита, понеже пътува през галактиката, но тя може да я наруши, за да изпълни конкретна, поставена й задача, която би я отвела извън тази орбита. Може би това идва от времето, когато се е знаело за нейна стационарна орбита каквито са на останалите планети в Слънчевата система. По принцип, твърдението е вярно, но се отнася само за определен период от време, а не по принцип.

КОЙ ЖИВЕЕ НА НИБИРУ?

Има много раси и цивилизации, представени в популацията, която е на борда на Нибиру. Някои са хуманоиди, други влечугоподобни, някои са насекомоподобни, или андроиди и т.н. Има и такива, които приличат на косматите маймуни. Има буквално стотици раси и хибриди, представени там.
Всяка подобна група от същества живее в области, които наподобяват тяхното естествено обкръжение. Например, представителите на делфините живеят във вода, а влечугоподобните - в гореща и влажна среда. Хората живеят в среда, подобна на нашата тук, на Земята. Подобните на октоподи същества живеят в резервоари, направени специално за тях, и т.н. Тъй като Нибиру е близо 4 пъти по­голяма от Земята, място има достатъчно. Някои групи са се развили като цялостни цивилизации и не се връщат в собствените си светове толкова често, колкото другите.
Както и при нас, в рамките на тези раси има фракции с различни планове. Някои работят за подобряването на всичко, а други ­ не. Те също имат несъгласия и предразсъдъци, положителни качества и не толкова приятни качества ­ точно като нас.

ИМАТ ЛИ ТЕЗИ РАЗЛИЧНИ РАСИ КОНТАКТЬОРИ НА ЗЕМЯТА И ТЕ СПОДЕЛЯТ ЛИ ИНФОРМАЦИЯ С НАС?

Да, да, да!!! Това причинява голяма част от объркването. Някои контактьори например, приемат информация, че Нибиру иска да превземе Земята и да пороби хората. В такъв случай, трябва да се зададе въпроса "Коя точно група, предаваща от кораба Нибиру, иска да направи това?" Това не означава, че всички от Нибиру искат да направят това. Все едно да кажеш, че Ку Клус Клан представлява всички бели хора на Земята и, следователно, всички бели искат да унищожат останалата част от населението и всяка друга култура и раса, която ККК не одобрява.
Тези контактьори приемат информация от дадена група на борда на Нибиру, но тя не изразява плановете на цялото население, намиращо се на Нибиру ­ както нацистите не представляват всички арийци на Земята.
Да, има малки групи на Нибиру, които искат да превземат Земята и те са предимно, но не единствено, влечугоподобни. Те, обаче, не изразяват мнението на болшинството на хората там, нито Главната директива на Нибиру за Земята. Има малки групи от хора и тук, на Земята, които искат да я превземат, но това не означава, че подобно желание е всеобщо.
Ако спрем да мислим за останалите цивилизации като за изцяло добри, или изцяло лоши, или като за такива с един план, или система от вярвания, ще можем да пресечем страховете, които възникват в резултат от този начин на мислене. Ако дадена група твърди, че те искат да превземат Земята, по­добре да попитате коя точно група там го иска, вместо да приемате, че това важи за всички тях.

КАКВО Е ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕТО НА НИБИРУ?

То не е само едно, затова ще посоча няколко от всичките:
1. Страж на мира ­ представлява страж на мира в Галактиката, във връзка с което има много задължения. Едно от най­важните, е да се движи из Галактиката и да участва в преговори между различните напреднали и не толкова напреднали раси, при сключване на договори и съюзи между тях, както и в преговорите за мир между воюващи помежду си раси.
2. Генетично обновяване ­ участието в мирни преговори понякога включва използването на лабораториите на борда на Нибиру, за да се създадат нови хибридни раси. Те, както и генетичното обновяване, в някои случаи служат като средство за прекратяване на дадена война, тъй като много войни започват във връзка със спорове, свързани с генетиката. Както децата биват приучвани да споделят, така се прави и с развиващите се раси.
При расите, които са вече готови да бъдат въведени в галактическата общност, генетичното обновление се улеснява посредством средства, изпращани на съответната планета. Затова има много книги за рекодирането на ДНК, много курсове, които осигуряват обучение и подкрепа на този процес. Съществата, които изпращат информацията, в повечето случаи са членове на Галактическата Федерация и имат свои представители на Земята, които се опитват да помогнат. Затова има и много техники за рекодирането на ДНК. Всяка раса има свое генетично подреждане и при рекодирането на тяхното ДНК може да са необходими процеси, които не са необходими при рекодирането на другите раси. Но има и някои неща общи за всички. Например това, че емоционалното пречистване е ключът за рекодирането на ДНК.
3. Програми за контрол над мисиите, свързани с духовното израстване на планетите­членки на Галактическата Федерация. Макар, че главните операции, свързани с плана за духовно извисяване на всяка планета се провеждат в щабовете на Галактическата Федерация, разположени в съзвездието Сириус, това да имат кръжащи сателитни офиси спомага за изпълняването на много задачи и осигурява улеснения и ефективност. Тъй като орбитата на Нибиру преминава през нашата Галактика и тя е флагмански кораб на Галактическата Федерация, обикновено там се организират и провеждат програми за духовно извисяване на планетите и цивилизациите, свързани с Галактическата Федерация. Тъй като повечето от планетите в нашата Галактика са засяти от раси­членки на Федерацията, които могат да се намират по­близо или по­далеч до планетата, да има космически кораб на разположение за изпълнението на критични задачи - като например генетично обновяване - е от жизнено значение за успеха.
Програмата за духовно извисяване на Земята се координира чрез Нибиру с участието на всяка раса, както и с участие в многото съвети на Нибиру. Така ние сме в добри ръце и можем да разчитаме, че ще бъдат взети всички мерки, за да бъде подпомогнат нашия успех, и евентуално да станем член на Галактическата Федерация.
4. Център за контрол над мисиите на звездните потомци и заместителите. Става дума за обучаване и съдействие, за изготвяне на планове за техните мисии и за осигуряване на помощен персонал, който да наблюдава и пази душите, изпратени на Земята. При звездните потомци се осигурява съдействие по направляването им, при което се създават шаблони за оказване на помощ на техните родни светове във връзка с тяхната еволюция до поредното ниво.
Има още много неща, но достатъчно е да кажем, че красивите места с подвижни тротоари, стройните, подобни на древногръцките колони и пеенето, телепатично общуващите делфини (някои от които се движат изправени), са част от пейзажа на Нибиру, където се провежда подготовката и обучението на звездните потомци и заместителите. Част от него става в класни стаи по време на сън. Макар, че това често се твърди от отвличаните от съществата от видовете Сиви и Зета и макар, че космическите кораби са различни, на Нибиру също има класни стаи. Разликата е в обстановката ­ с музика, приятни цветове, спокойна. Когато ходя там на сън, не ми се иска да се връщам.

КОЙ УПРАВЛЯВА НИБИРУ?

Нибиру получава заповеди от централната команда на Висшия Съвет на Нибиру от Галактическата Федерация. Този Висш Съвет на Нибиру е бил създаден, за да се занимава с управлението и отговорностите, свързани с Галактическата Федерация. Това предполага възлагане на задачи на различните космически кораби на Федерацията, от които Нибиру, макар и флагмански космически кораб на Галактическата Федерация, е само един от многото. Това означава, че когато Нибиру бива изпратена с определена задача до дадена планета или звездна система, това става по заповед на Галактическата Федерация.
По своята същност, Нибиру е областен офис на Галактическата Федерация.

БИЛА ЛИ Е ПРЕВЗЕМАНА НИБИРУ ОТ ВРАЖДЕБНИ СПРЯМО ЗЕМЯТА СИЛИ?

Да. Тя е била основната сила за запазване на мира в галактиката до 2000г. пр.Хр. Тя е пътувала в 4­то, 5­то и 6­то измерение, но това се е променило, когато Мардук, внук на Ану, Плеадианския Командир на Нибиру, свалил от власт своя дядо и поел командването на бойната звезда/флагмански кораб. В резултат от този обрат в събитията, членовете на висшите съвети към Съвета на Нибиру, решили да ограничат способността му да преминава през звездните портали. Оттогава нататък, и доскоро, той имала достъп само до звездните портали в 4­то измерение.
Мардук, който бил 2/3 влечугоподобен, избрал да подкрепи своята майка и своето влечугоподобно наследство. Тази влечугоподобна фракция вярвала, поради техния мит за сътворението, че Земята принадлежи на тях. Поради това, те се опитали да превземат онова, което според техните вярвания им принадлежало по право. Те не вярват на хората и посочват настоящото състояние на планетата като перфектен пример и доказателство за това защо хората не са подходящи за пазители на тази планета. Те не вярват в хората и защото помнят конфликтите, които понякога са били започнати от хората, поради тяхната емоционалност.
Гледната точка на влечугоподобните е толкова валидна, колкото и нашата. Спомням си войната, провалила първия земен експеримент в съзвездието Лира. В тази война, хората нападнали първи влечугоподобните. Така че, и ние, и те, сме играли мрачни роли едни за други. За тях, ние сме тъмната страна. За нас ­ това са те. В някакъв момент, трябва да спрем да се обвиняваме взаимно и да прекратим конфликта между нашите раси веднъж завинаги.
Нибиру била мирно предоставена на контрола на Федерацията, когато Мардук абдикирал от управлението в полза на своя чичо Енлил и своя дядо Ану.

КАКВА РОЛЯ ИГРАЕ НИБИРУ В НАШЕТО ДУХОВНО ИЗВИСЯВАНЕ?

Тя остава пусковия механизъм във връзка с нашето събуждане. Когато се приближи до нас, когато свали своите воали и ни се покаже, ще предизвика масово изместване на съзнанието. Човечеството ще се събуди за факта, че не сме сами във вселената и ще започне да се пита за предназначението на тази голяма планета/космически кораб. Тогава древните знания, подтискани от религията и земните правителства с цел да контролират хората, ще излязат на светло. Истинската идентичност на човечеството ще му стане известна.
Влиянието на Нибиру вече се усеща. Поради масивните си размери, вече оказва влияние върху времето, честотата на планетата и нашето слънце. Докато се приближава към нас, масата на Нибиру оказва натиск върху нашето слънце. То е като притискане на домат, докато започне да се пука. Това са слънчевите изригвания от слънцето. Слънцето се променя и започва да излъчва повече светлина. Нещо като да минеш от 60­ватова крушка на 150­ватова. Това променя нашето ДНК и активира скритите в него кодове, за да започне преобразуването на нашите тела от такива основани на въглерод, в такива, основани на кристалин.
Макар и свързано с физически дискомфорт, това преобразуване е необходимо за да преминем в по­високо измерение, т.е. - в 5­то измерение.

КЪДЕ Е НИБИРУ СЕГА И КОГА ЩЕ СЕ ВЪРНЕ?

Вече е в нашата слънчева система и пътува към Земята по своя рутинен път през Галактиката. Ето защо чувстваме влиянието й. НАСА и останалите правителствени групировки знаят това много добре. Нибиру е била забелязана за пръв път от нашите учени през 1987г. Чувстваме влиянието й от 1996г.
Относно това, кога ще се върне, това зависи от нас.Тя чака да си извадим главите от пясъка и да приемем най­после, че не сме сами във Вселената. Когато достатъчен брой хора достигнат това ниво на разбиране, тя ще се разбули и ще ни се покаже. Това ще стане най-късно до 2012 година. От нас зависи кога ще стане това. Нибиру е там, за да ни помогне и съдейства в нашето извисяване. Затова Галактическата Федерация я е изпратила в този отдалечен ъгъл на Галактиката. Време е да станем граждани на Галактиката. Нибиру е тук, за да ни помогне, както е помагала на много други да преминат през същия процес, и ще продължи да прави това през следващите милиарди години. И кой знае, може би един ден вие ще бъдете на този кораб по своя път към следващата планета, готова да се извиси.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА СЪВЕТЪТ НА НИБИРУ?

Съветът на Нибиру, известен още и като Висшият Съвет на Нибиру, се състои от всички членове на съвета, представители на по­малките съвети от различните измерения. Това е най­големият съвет в Галактическата Федерация на Световете и поради това изпълнява задълженията си на надзорен съвет на Галактическата Федерация. С други думи, Висшият Съвет на Нибиру е основният административен орган на Галактическата Федерация на Световете.

С КАКВО СЕ ЗАНИМАВАТ?

Координират усилията за мир, като подкрепят създаването и поддържането на съюзи между различните раси и планетарни цивилизации.
Осигуряват подкрепа за емисари и посланици на многото раси и цивилизации, които са членове на Галактическата Федерация на Световете.
Осигуряват събирания и форуми за обсъждане на бъдещето на Галактическата Федерация и нейните членове.
Разглеждат молбите за активно членство в измерните съвети на Съвета на Нибиру (Това е доброволна организация, в която членовете могат да изпращат свои представители).
Разглеждане на исканията, предявени от различните раси, цивилизации и планети, за членство в Галактическата Федерация.
Осигуряват обучение по гражданство за новите членове в Галактическата Федерация на Световете.
Поддържат Главната Директива, осигурявайки съдилища за уреждане на споровете между различните раси или планетарни групи.
Работят с други Съвети на Галактическата Федерация в рамките на нашата вселена, с цел уреждане на споровете между расите и техните отчуждени лидери.
Осигуряват защита ­ военна и друга ­ за расите­членки, цивилизациите и техните планети.
­ Относно духовното развитие:
Координират усилията между двете страни на Галактическата Федерация представени от Камарата на Алн (Тъмните Сили) и Авион (Силите на Светлината).
Следят за стриктното изпълнение на договора на всяка душа в галактиката.
Координират дейностите с Духовните Йерархии от галактическо ниво надолу.
Поддържат структурата на галактиката от гледна точка на измеренията, звездните портали и т.н.
Поддържат и изпълняват Божествения План за всяка планета от галактиката.
Координират усилията си с другите Галактически Федерации в нашата вселена, особено по отношение на трансфера на души между различните вселенски и планетарни училища.
Подпомагат родителските раси на планетарните училища.
Подпомагат водачите по преражданията/спират преражданията при създаването на уроци за поверените им преродени ученици, с цел духовна еволюция.
Разбира се, списъкът със задължения е много по­дълъг, но важно е да получите поне известна представа. Висшият Съвет на Нибиру е съставен от много по­малки съвети и групи, състоящи се от същества от всички измерни нива. В Съвета има буквално стотици хиляди същества.
Съветът от всяко измерение взаимодейства със съветите от другите измерения над и под него. Макар че Съветът на Нибиру дава своето мнение, Съветът на всяко измерение има правото да избира как да адресира тези изявления. Като общо, съветите на измеренията се справят много добре. Най­често споровете биват разрешавани.

СЪВЕТЪТ НА НИБИРУ ЗА ТРЕТО ИЗМЕРЕНИЕ

Съветът на Нибиру, както официално е известен, е областен офис на Висшия Съвет на Нибиру, разположен в съзвездието Сириус, в главната квартира на Галактическата Федерация. Офисът на Съвета на Нибиру за Трето Измерение отвори вратите си на 1 януари 1997 в Канзас Сити, Мисури.
Аз, Джелайла, го основах заедно с партньорите си Тери Спиърс и Дермот Керин. Това стана 5 години след пристигането ми на Земята като Заместителка, заменяйки мястото на душата, обитавала това физическо тяло дотогава. Съветът функционира като собственост - моя и на моя съпруг. Плащаме такси и данъци както всеки. Поддържаме нашия сайт в Интернет, осигуряваме консултации, записваме на касети и видеокасети информацията на Съвета. Като представители на Съвета на Нибиру, имаме и следните отговорности:
Представляваме 9то измерение и Висшия Съвет на Нибиру тук, на Земята.
Подкрепяме директивите на Съвета на Нибиру за Девето Измерение, с цел образоване, подкрепа и просвещаване.
Осигуряваме Инструменти за Духовното извисяване за хората на Земята, както и подкрепа и обучение, под формата на книги, касети, видеокасети, занятия, семинари и др.
Даваме жив пример за използващи Инструментите за Духовно Извисяване, посредством своите действия.
Поддържаме работата и на други групи и индивиди, включили се в духовното извисяване на Земята и нейното население
Изпълняваме дългосрочния план на Съвета на Нибиру за подпомагане на Земята в нейното духовно извисяване.

КАКВО МИСЛИ СЪВЕТЪТ НА НИБИРУ ЗА ОСТАНАЛИЯ КОНТАКТЬОРСКИ МАТЕРИАЛ?

Всеки подобен материал има своята стойност ­ ценим усилията и куража на всички, които предоставят такава информация на света чрез книги, статии, касети и сайтове в Интернет.

ЗА ИЗМЕРЕНИЯТА

За нас, измеренията не са вертикални, а хоризонтални ­ те са състояния на колективното съзнание. Едно измерение не е по­добро или по­лошо от друго ­ те са като игрални полета, където можеш да учиш уроците, които това състояние на съзнанието, или това измерение, могат да ти предложат. Можете да ги уподобите на футболни стадиони. Един от тях не е по­добър от другите ­ те са просто различни. Всичките са за игра на футбол - някои са открити, други закрити. Играта, която се играе, е същата, но отборите всеки път са различни. Понякога два едни и същи отбора се срещат, за да изиграят същата игра отново макар, че преживяването от играта и крайния резултат, са различни. Ние, които сме в девето измерение, сме “стари кучета”. Били сме наоколо дълго и сме играли тази игра на полярностите, опитвайки се да постигнем своята крайна цел...интегрирането.

Девин, Ръководител на Съвета на Нибиру към Галактическата Федерация
чрез Джелайла Стар
Планетата Х

ЗАХАРИЯ СИЧИН: ВСИЧКО, КОЕТО ЗНАЕМ, ГО ЗНАЕМ ОТ АНУНАКИТЕ

 

 

Неговата поредица „The Earth Chronicles“ (Земни Хроники) се основава на предпоставката, че митологиите не са плод на фантазията на древните, а хранилища на древни спомени, че Библията трябва да се чете така, както се чете един научно-исторически документ и че древните цивилизации (които са по-древни и по-велики, отколкото смятаме), са продукт на познанията, донесени на Земята от Анунаките – „Those Who from Heaven to Earth Came.“ (Онези, които слязоха от Небето на Земята). Сичин вярва, че съвременната наука ще продължи да потвърждава древните знания.

- За какво се разказва в „Тhe Earth Chronicles“?
- В първата книга, “Дванадесетата планета”, се говори за вероятността за съществуването на още една планета в нашата Слънчева система. За това, че има общо дванадесет тела в Слънчевата система, ако броим Слънцето, Луната и девет планети – онези девет, които познаваме. В книгата се говори за това, че преди около половин милион години на Земята са пристигнали хора от тази планета и тези хора са извършили много от нещата, за които се говори в Библията, и в Битието. Но това в крайна сметка не беше моята отправна точка. Началото на всичко се крие в моето детство и по-точно в моите ранни училищни години, където за първи път се сблъсках със загадката за това кои са били нефилимите. Онези, споменати в Битието, Глава Шеста, като синове на Боговете, които се оженили за дъщерите на Човека в дните преди Потопа. Думата нефилим обикновено се превежда като гигант, великан. Аз съм сигурен, че вие и много от вашите читатели са чували в неделните проповеди, че в онези времена на Земята са живели великани. Като малък аз силно се съмнявах в това, поради което бях порицаван често от учителя си по вероучение, който винаги ми казваше да не подлагам на съмнение Библията. Всъщност аз не подлагах на съмнение Библията, а превода на думата нефилим, който ми се струваше неточен, защото тази дума, отнасяща се до тези необикновени същества, „синовете на боговете“, буквално означава „Онези, които слязоха от Небето на Земята“.
- Или по-точно от думата Nafal на иврит, която означава “падам, слизам”?
- Точно така. Падам, слизам, спускам се. А какво може да означава това? Този въпрос ме отведе до задълбочено изучаване на Библията, след това на митологията, археологията други науки, включително и изучаване на древни езици – всичко това се превърна в моето призвание и образование. И така, моите изследвания и моето решение да пиша за всичко това започнаха с един въпрос – кои са били нефилимите? Всички древни текстове, Библията, гръцките митове, египетските митове и текстове, надписите в пирамидите, всички те ме водеха назад към шумерите, най-древната цивилизация, възникнала преди около шест хиляди години. Ето защо аз се концентрирах върху шумерите – източникът на всички тези легенди и митове. Научих се да чета тяхното клинописно писмо и така в древните шумерски текстове се сблъсках с непрекъснатите и повтарящи се изявления за същества, които шумерите наричали „Анунаки“ и които са пристигнали на Земята от планета, наречена Nibiru (Нибиру), което означава „преминаващата планета.“ Така моят първоначален въпрос се разшири, вече обхващайки и въпросите за това кои са Анунаките и коя е планетата Нибиру.

Бях принуден да навляза в астрономията и то до степен, която да ми позволи да боравя добре с материята. Така открих, че учените бяха раздвоени по отношение на тази планета. Едни от тях смятаха, че Нибиру е Марс (позната и описана от древните), другите го отричаха, твърдейки, че става въпрос за Юпитер. Тези, които твърдяха, че това е Марс, а не Юпитер, имаха много убедителни аргументи за твърдението си. Онези, които твърдяха, че това е Юпитер, а не Марс, бяха не по-малко убедителни. Тъй като имах възможността директно да ползвам древните източници, глинените плочки и клинописните ръкописи, аз стигнах до извода, че нито едните, нито другите са прави. Описанието на Нибиру и нейното местоположение, когато доближава Слънцето, сочеха, че това не може да бъде нито Марс, нито Юпитер. И тогава една нощ аз се събудих с отговора на загадката – разбира се, става въпрос за още една планета, която се появява периодично между орбитите на Марс и Юпитер, като понякога е по-близо до Марс, а понякога по-близо до Юпитер, и тази планета не е нито Марс, нито Юпитер.
След като осъзнах, че това е отговорът – че има още една планета, всичко останало си дойде на мястото. Разбрах значението на месопотамския епос за Сътворението, на основата на който са написани първите глави в Битието, разбрах подробности за Анунаките, за това кои са те и кои са били техните водачи, как са пътували от тяхната планета до Земята, как са се приземили в Персийския залив и къде са се установили първоначално, и така нататък, и така нататък – всичко стана ясно! Шумерите наистина са притежавали огромни познания. Те са знаели за Уран и Нептун и са ги описали много добре. Те са знаели дори и за съществуването на Плутон. Имали са много солидни познания по математика, които в някои аспекти дори превъзхождат съвременните познания. Те казват: „Всичко, което знаем, го знаем от Анунаките.“ Ето защо ударението в първата книга пада върху това, че древните хора, започвайки от шумерите, са знаели, говорели и описвали още една планета в нашата Слънчева система. Не става въпрос за откритие като това на Плутон през 1930 г. (за който шумерите са знаели преди шест хиляди години). Плутон е едно много интересно астрономическо откритие, но за обикновения човек откриването на Плутон просто не означава нищо. Планетата Нибиру обаче, е съвсем друга история. Ако тя съществува (а това е планетата, която днес астрономите наричат Планета Х), значи съществуват и Анунаките. Ето в това е съществената разлика. Изводът е, че съществуването на Нибиру не е просто въпрос на още едно тяло в нашата Слънчева система. Разликата е точно в това – ако Нибиру, съществува, значи съществуват и Анунаките. А шумерите твърдят, че тази планета преминава покрай Земята през период от около 3600 години, като при преминаването й в миналото ние сме получили цивилизованост и знанието, че не сме сами във Вселената и че в Слънчевата система има друга, по-развита от нас цивилизация.
- Какво ще се случи при следващото преминаване?
- Никой не знае какво ще бъде отношението на тази цивилизация към нас при следващото им идване. Дали ще решат да ни дадат още познания, или ще решат, че ние не ги заслужаваме достатъчно (както се е случило по време на Потопа) и ще поискат да се отърват от нас? И така, първата книга посочва източника и описва знанията на шумерите, като прави извода, че съществуването на още една планета е ключът към разбирането на всичко. Какво е било нашето минало, за какво се разказва във Битието, какво е сътворението и какво ще бъде нашето бъдеще.
- А какво ще кажете за втората книга от поредицата?
- „Стълба към небесата“ („The Stairway to Heaven“), се опитва да погледне на разказите от древни времена под нов ъгъл, и по-точно в светлината на два аспекта. Първият от тях е да вкара египетските текстове и митологии в картината, като покаже колко много приличат на шумерските текстове, и да покаже какво означават те наистина. Вторият аспект се отнася до човешкия стремеж към безсмъртие. А това се свързва със Синай, с мястото на приземяване на извънземните, с площадките на Синайския полуостров, с ролята на Йерусалим и т.н. Третата книга „Войната между боговете и хората“ („The Wars of Gods and Men“), продължава историята и разказва какво се е случило след Царството, когато на хората са били дадени познания от нова фаза на цивилизованост. В нея се разказва за конфликта, започнал със съперничеството между двамата братя Енлил и Енки. Конфликтът се разраства и продължава сред техните деца и внуци, като довежда до две войни, които аз наричам Войните на пирамидите. В тези войни, за съжаление, са въвлечени и хората. Ето така хората са се научили да воюват.

Това твърдение има както морален, така и теологичен аспект – човекът войнствен ли е по природа или е бил научен да бъде войн? Четвъртата книга, „Изгубените царства“ („The Lost Realms“), е всъщност историята на американските континенти. Не онази история, която наричаме доколумбов период, а много по-назад във времето, преди четири, пет хиляди години – историята преди цивилизациите на инките, маите и ацтеките. Кой наистина е населявал Америка, колко древни са останките на този континент и как са били построени тези мегалитни строежи? С каква цел, по какъв начин и от кого? Изгубените царства всъщност са част от същата история, все същите Анунаки, които се появяват в Америка и довеждат със себе си хора. Петата книга, „Нов прочит на Битието“ („Genesis Revisited“), е по скоро наръчник, написан 15 години след появяването на първата книга, като основната причина е, че за тези 15 години е постигнат много голям научен напредък, особено в областта на астрономията (например откритията, направени от Voyager Spacecraft), в областта на геологията, биологията, откриването на ДНК, създаването на бебета в епруветка, лингвистиката и произходът на езиците.

Всяко едно от тези открития потвърждаваше казаното и написаното от шумерите и следователно напълно потвърждаваше онова, което бях написал в първата книга. И всеки път, когато научавах за такова откритие, аз възкликвах: „Господи, та това шумерите са го казали преди шест хиляди години!“ Ако прочетете съответните страници в „Дванадесетата планета“, ще видите, че аз цитирам един шумерски текст, който точно разказва как е бил създаден Адам, първият човек. Ще видите, че това е точно процесът на създаване на бебе в епруветка. Ще видите също така, че цитирам един текст, който описва Уран и Нептун точно по същия начин, по който ги видя Voyager 2 съответно през 1986 и през 1989 г. Затова аз реших да събера в едно всички научни открития и доказателства. Ето защо подзаглавието на „Нов прочит на Битието“ е „Заимства ли съвременната наука от древните познания?“. Така че всъщност тази книга се явява като обзор на останалите.
- Поразително! И всичко това започна с думата нефилим?
- Да, това беше началото.

- Възможно ли е хората, които четат Вашите книги да кажат: „Е, да, но той прави много предположения. Той взима фрагменти от отделни глинени плочки, части от отделни клинописни текстове и си позволява свободата да събере отделните части в една история.“

– На това мога да отговоря по няколко начина. Най-добрият отговор е този, който може да намерите в „Нов прочит на Битието“. А това е прозрението, че ние имаме потвърждение на онова, което шумерите са знаели преди шест хиляди години. Вие се учудвате как е възможно това, как биха могли те да знаят подобни неща? Как, например, би могъл да съществува отпреди 6000 години символът на две преплетени спирали – символ, използван днес в медицината и биологията? Та това е символът на Енки, който се е занимавал с генно инженерство, или по-точно, създал е Адам. Символът на ДНК, двойната спирала на ДНК! Как биха могли те да знаят без телескопи и космически летателни апарати, че Нептун е водна планета? Всъщност те дават отговора, казвайки „Всичко, което знаем, го знаем от Анунаките.“ И вие си казвате: „Е, добре, Анунаките са съществували“. Но веднага възниква въпросът – щом са съществували, кои са те и откъде са се появили? А шумерите ви отговарят: „Tе са дошли от Нибиру.“ И вие питате: „Какво е Нибиру?“ А те отново ви отговарят: „Още една планета в Слънчевата система“.

Сега вече казвате, че наистина сте впечатлени от знанията на шумерите и че вероятно те са знаели какво говорят, споменавайки за Анунаките, но вие със сигурност не смятате, че в Слънчевата система има друга планета с разумен и високо напреднал живот. Но аз ще ви запитам тогава какво обяснение ще ми дадете за тези Анунаки? Дали наистина на Земята е съществувала раса от гиганти преди половин милион години? Вярвате ли, че преди половин милион години на Земята е съществувала високоразвита цивилизация, по-развита отколкото сме ние сега, която просто е изчезнала? Когато опрете до обяснения за тези хора, не можете да намерите такова обяснение. Затова аз казвам: „След като не можете да намерите обяснение, защо не приемете обяснението на шумерите?“ Мога да отговоря и по друг начин. Никъде в моите книги, когато се обръщам към даден текст или глинена плочка, аз не казвам, че съм бил в Близкия изток, и там, виждате ли, съм се натъкнал на този и този текст, или съм открил тази и тази плочка. И, ето виждате ли, на тази плочка пише за Енки, който идва от далечната планета Нибиру и са приземява в Персийският залив. Не, навсякъде в моите книги аз казвам: „Това е глинена плочка от Британския музей, нейният каталожен номер е еди кой-си, тя е била открита на еди кое-си място и текстът й за първи път е бил публикуван от еди кой-си учен“. Цялата информация, всички източници, които аз посочвам, са проверени научно и академично и са приети като източници. Аз никога не съм откривал свой собствен източник.
- Но само във „Войната между боговете и хората“, източниците, на които се позовавате, заемат цели 16 страници!
- Разликата, и това е ключова разлика, е в това, че когато боравя с текст, в който например се описва как Енки е пристигнал на Земята и как се е приземил, академичните книги наричат това „Митът за Енки и Земята“. Ако се разказва за Енлил, то тогава съответно ще имаме „Митът за Енлил“. Учените наричат всички текстове „митология“, докато аз казвам: „Ами ако това не е мит, ако тези текстове разказват за действителни случки?“ Така създадох един сценарий, правдоподобен, логичен сценарий, който обяснява загадките и мистериите на древността. Например, кой е изградил Пирамидите?
- Какво още можете да ни кажете за Анунаките? Ние притежаваме ли свободна воля или всичко е било предопределено от тези същите Анунаки?
- Често ме питат дали те са изглеждали като нас. А аз отговарям, че това не е така – ние изглеждаме като тях. Те са ни създали чрез генно инженерство и са сътворили скок в еволюцията, като са ни направили да изглеждаме като тях и да приличаме на тях емоционално. Така казва и Библията – „…и създаде Адам по негов образ и подобие“. Физически, външно и вътрешно. Ние до много голяма степен сме това, което са те. Има обаче огромна разлика между нашата и тяхната продължителност на живота, а това е създало представите за тяхното безсмъртие. За тях една година се равнява на времето, за което тяхната планета обикаля около Слънцето. Или една тяхна година се равнява на 3 600 земни години. Това е ключовата разлика между тях и нас. Освен това съществува разлика между нивата на технологичен напредък. Та те са умеели да летят в космоса преди половин милион години, да не говорим, че са можели да съживяват мъртви и да правят още куп други неща, които в онези времена определено са били приемани като чудеса.

Аз лично смятам, че така, както те са пристигнали на нашата планета и са ни създали чрез генно инженерство, така и ние един ден ще отидем на някоя планета и ще създадем разумни същества там. Мисля, че това е логиката и последователността на нещата. Но могат ли събитията в тази последователност да бъдат определяни от отделните хора? Мисля, че да. Да вземем историята за потопа и унищожението на човечеството, при който се запазват само минимален брой хора, които да могат да се размножат след това? Става въпрос за Ноевия ковчег. Енлил решава да се възползва от възможността на водната стихия, за да унищожи човечеството, но в същото време Енки предупреждава Ной за приближаващото се бедствие (при шумерите Ной се нарича Зюсудра). Енки обучава Ной как да построи ковчег, който да устои на водната стихия, и го кара да вземе със себе си семейството си и близките си, за да спаси семето на човечеството. Ето как се появява конфликтът между двамата братя Анунаки. Просто те двамата са различни. Ето го въпросът за свободния избор, за това кое е право и кое не, за това какво трябва да се прави и какво не трябва.
- А какво ще кажете за теорията, че ние сме боговете от миналото? Че ние сме създали човечеството и сега сме пред неговия край?
- Всичко, което мога да ви кажа, е че моята задача или моята мисия, ако щете, така както аз я виждам, е да поднеса на хората информация за това какво са знаели и умеели древните хора, и в какво са вярвали те. За да направя това, аз трябваше да проуча внимателно древните източници и да погледна на тях не като на митове, а като на истински истории. Днес моите книги са основа за значима литература и действително, такива книги се появиха в областта на теологията, астрологията и други области, а със сигурност има и други, които аз не познавам. Те се базират или позовават на онова, което аз съм написал. Аз предоставям фактите, така както аз ги виждам, а всеки е свободен да ги интерпретира както желае.
- Това е научният подход към нещата, а той прави вашият труд още по-правдоподобен. Това означава, че Вие не правите догадки, а разглеждате действителните доказателства, които съществуват.
- Да. Ас съм щастлив, че мнозина използват този материал като доказателства, върху които да изграждат своите хипотези. Не е важно дали аз съм съгласен или не с тези хипотези, важното е, че аз съм щастлив поради факта, че моите книги се използват като учебници за древните епохи.
- Вие казахте, че Плутон е бил открит през 1930 г. и учебниците са били преработени, за да се приспособят към този факт. Някой досега направил ли е същото и по отношение на информацията, която Вие давате? Някой издател на учебници например?
- Необходимо е време, но подобна тенденция започва да се прокрадва.
- Кога ще завърши поредният цикъл от 3 600 години?
- Е, оставям на вас сами трябва да си направите изводите.
- Ако всеки път, когато пристигат, те ни научават на нещо ново и подтикват напред нашето развитие, можете ли да направите прогноза за това каква ще бъде следващата им стъпка?
- Не. Както казах, има случай, в който те не са дали знания, напротив, те са се опитали да ни унищожат. Така че не знам какви са изгледите сега.
- В това съдържа ли се урок за нас? Ако това е нашата история, какво трябва да сме научили, за да предотвратим друг потоп когато Анунаките се върнат? Или това също е непредсказуемо?
- До известна степен това е непредсказуемо, защото ние не знаем какви са техните лидери днес. Дали те са от клана Енлил или от клана Енки? Ако знаех това, бих могъл да ви отговоря много лесно. Ето защо ще трябва да напиша още книги, за да мога да достигна до отговора. Това е един много голям въпрос, чийто отговор не е никак лесен.

Гост 5 Юни 2016г.
прекалено човешко ....свалил дядо си за да управлява той е я стига хех
Гост 14 Септември 2016г.
muahahahaaaa Crazy People
Galia Taneva 25 Декември 2016г.
Има само един начин за леко преминаване през Божия съд, осъществяващ се чрез Нибиру и чрез всеки Кармичен начин: Бързо взаимо-ииформиране, че от време оно, "човечеството" се е подвело по лъжеца=дявола и демоните му, започвайки да лъже, наранява, да си присвоява неща и да търгува със себе си, с "другите" и с всичко съществуващо=всичко, което е само на Твореца ни, който отдавна ни е напомнил: "НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ТЪРГУВА И ДА ИМА ДРУГ ИДОЛ, ОСВЕН МЕН-ЖИВИЯТ ЖИВОТ!!! СПОМНЕТЕ СИ, ЧЕ ЧИСТИ ДЕЦА СТЕ РОДЕНИ И СИ ПОМАГАЙТЕ ОТ СЪРЦЕ!" Нужно е бързо да се взимо-информирате, за този отдавнашен грях на "човечеството", себепревърнало се по този начин, в лъже-"човечество"=в дяволи и отвъд чудовищни демони в човешки тела, подтиснали човечното=Христово съзнание на Твореца ни, вложено от Него, във всяко Негово човешко тяло! Нужно е бързо да се взаимо-информирате за случилото се отдавна и всички бързо да си себепростите, че от "малки", лично сте се подвели и приспали човечното си=Христово съзнание, в масовата колективна лъжа=зло, започвайки и вие да правите каквото и да е, за да получавате и давате страданието:"пари"! Отдавна ви е нужно бързо взаимо-информиране и себепрошка, за масовото дяволизиране и демонизиране на човешките деца, чрез служенето на лъжата, че Творец ни, бил създал вас, всеки и всичко, с надписчето измислица=лъжа:"цена"! Без тази взаимопомощ и себепрошка, които са ИМЕННО С-МИР-ението, ПРЕД ОТЦА НИ, ЗА КОЕТО МАСОВО ГОВОРИТЕ, НЕ ЩЕ СЕ СЕБЕПРЕВЪРНЕТЕ В ЧОВЕЦИТЕ, КОИТО СТЕ ПРАТЕНИ ДА СТЕ, ОТ НЕГОВОТО НЕГО, В НЕГО!!! И си оставате дяволи и демони в човешки тела, които с храненето им, стават все по-чудовищни и обсебени от злото злосторници. То се вижда навсякъде, очеизвадно, и от време оно!!! НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СКРИЕ НИКЪДЕ!!! Без бързо взаимо-информиране, себепрошка, смирение пред Отца и започване да Му служите като човеци=БЕЗУСЛОВНО=БЕЗПЛАТНО трудейки се=БЕЗУСЛОВНО=БЕЗПЛАТНО помагайки-давайки-обгрижвайки=БЕЗ ПРЕВРЪЩАНЕТО НА ЛЪЖЕ-"ЧОВЕЧЕСТВОТО" В ИСТИНСКО ЧОВЕЧЕСТВО, ОБЕДИНЕНО ПОМАГАЩО СИ И НЕЖНО ОБГРИЖВАЩО ВСИЧКО СЪЩЕСТВУВАЩО НА ПЛАНЕТАТА, СМИРЕНО СЛУЖЕЩО НА ТВОРЕЦА, ОСТАВАЙКИ РАЗЕДИНЕНО И ПОСТОЯННО ВОЮВАЩО, ТЪРГУВАЩО=НАСИЛВАЩО ЛЪЖЕ-"ЧОВЕЧЕСТВО", Божият съд, осъществяващ се чрез Нибиру и чрез всеки Кармичен начин, ще е тежък за лъжците=инато упоритите дяволи и демони, които не щете и не щете да изгоните от съзнанието и телата на Отец ни, които е дарил на вашето-НЕГО, за да живее и се проявява Той чрез тях, а не дявола и демоните му! ЕЛЕМЕНТАРНО И ЛОГИЧНО! И поради какво, инато упорито не щете и не щете да изгоните дявола и демоните му, от съзнанието и телата на Отец ни, които е дарил на вашето-НЕГО, за да живее и се проявява Той чрез тях? Поради желанието на дявола и демоните му, да се фокусирате до неописуема обсебеност, в грозни, мъртви, повтарящи се портретчета с цифрички, печатани на машина, от някой непознат на всички, когото сте сложили над себе си, чрез което държат човечното=Христовото ви съзнание в сън, ползвайки през това време тялото ви, за да рушат и нараняват вас, околните ви, взаимоотношения и всичко съществуващо=Твореца ни=живота, и ЗА ДА НЕ ЗНАЕТЕ И НЕ ПРОЯВИТЕ, ЧОВЕЧНИТЕ=ХРИСТОВИ=БОЖИ СЪЩНОСТИ, КОИТО СА ВЛОЖЕНИ В НЕГОВИТЕ-ВАШИ ТЕЛА! ИМЕННО ЗА ТОВА СТАВА ВЪПРОС ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ! ИМЕННО ЗАЩОТО НЕ ПРОЯВЯВАТЕ ИСТИНСКИТЕ СИ СЪЩНОСТИ=ЧОВЕЧНИТЕ СИ=ХРИСТОВИ=БОЖИ СЪЩНОСТИ, А САМИ ГИ ПОДТИСКАТЕ И ПРИСПИВАТЕ, НЕ ПРОСТО НЕ ВЯРВАТЕ В СЕБЕ СИ ИЛИ УПОРИТО ЛЪЖОВНО СИ ВЯРВАТЕ, ТЪРСИТЕ СЕ(а ви има отдавна, и вас, и всеки и всичко- няма нищо за търсене!), ЛУТАТЕ СЕ, ДОКАЗВАТЕ СЕ ЗА НЕЩО, БИЕТЕ СЕ В ГЪРДИТЕ И ЕДНИ "ДРУГИ" ЗА НЕЩО, А НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО СТЕ! МАСОВО НЕ ПОЗНАВАТЕ СЕБЕ СИ, ЗАТОВА И НЕ ПОЗНАВАТЕ ОТЕЦ СИ И ОКОЛНИТЕ ВИ СЪЩЕСТВА И НЕЩА! ЗАТОВА МАСОВО ЖИВЕЕТЕ В СТРАХ ОТ ВСИЧКИ И ВСИЧКО! АКО НЕ ЖИВЕЕХТЕ В СТРАХ, ДОРИ НЯМАШЕ ДА ВИ Е ХРУМНАЛО, ЕДИН КЛЮЧ ДА ИЗОБРЕТИТЕ, КАМО ЛИ ОРЪЖИЯ, КАМЕРИ И СТРАДАНИЕТО:"ПАРИ"!!! АКО СТЕ ЧОВЕЦИ, ЩЕ СЕ СТРАХУВАТЕ ЛИ ЕДНИ ОТ "ДРУГИ" И ОТ ОТЕЦ СИ??? НИ-КО-ГА!!! ЩЕ СТЕ В УВАЖАВАНЕ, ПОЧИТАНИЕ, ГРИЖА, ПОМОЩ, ЛЮБОВ, КЪМ СЕБЕ СИ, ВСЕКИ И ВСИЧКО=КЪМ ТВОРЕЦ СИ!!! ЗНАЕТЕ МНОГО ДОБРЕ, ЧЕ СТРАХА, Е ОБРАТНОТО НА ЛЮБОВТА! СТРАХУВАТЕ ЛИ СЕ, ЧЕ ОКОЛНИТЕ ВИ ДЯВОЛИ И ДЕМОНИ ОБСЕБИЛИ ЧОВЕШКИ ТЕЛА, ЩЕ ВИ СЕ ПРИСМИВАТ И НАРАНЯТ, АКО НЯМАТЕ ИЗИСКВАНИТЕ ОТ ТЯХ ГРОЗНИ ПОРТРЕТЧЕТА С ЦИФРИЧКИ И ПОРАДИ КАКВОТО И ДА Е, ЛИЧНО СЕ ПОДЧИНЯВАТЕ НА МАСОВАТА КОЛЕКТИВНА ЛЪЖА=ЗЛО, И ЛИЧНО ИЗБИРАТЕ ДА ЖИВЕЕТЕ ЛЪЖА, ЗЛО И СТРАХ, А НЕ НАИСТИНА=ЛЮБОВ!!! ЕЛЕМЕНТАРНО! Без бързо взаимо-информиране за отдавнашното въвличане на "човечеството" в огромна лъжа, без себепрошка, с-МИР-ение пред Отца и започване да Му служите като човеци=БЕЗУСЛОВНО=БЕЗПЛАТНО трудейки се=БЕЗУСЛОВНО=БЕЗПЛАТНО помагайки-давайки-обгрижвайки=БЕЗ ПРЕВРЪЩАНЕТО НА ЛЪЖЕ-"ЧОВЕЧЕСТВОТО" В ИСТИНСКО ЧОВЕЧЕСТВО, ОБЕДИНЕНО ПОМАГАЩО СИ И НЕЖНО ОБГРИЖВАЩО ВСИЧКО СЪЩЕСТВУВАЩО НА ПЛАНЕТАТА, СМИРЕНО СЛУЖЕЩО НА ТВОРЕЦА, ОСТАВАЙКИ РАЗЕДИНЕНО И ПОСТОЯННО ВОЮВАЩО, ТЪРГУВАЩО=НАСИЛВАЩО ЛЪЖЕ-"ЧОВЕЧЕСТВО", Божият съд, осъществяващ се чрез Нибиру и чрез всеки Кармичен начин, ще е тежък за лъжците=инато упоритите дяволи и демони, които не щете и не щете да изгоните от съзнанието и телата на Отец ни, които е дарил на вашето-НЕГО, за да живее и се проявява Той чрез тях, а не дявола и демоните му! ЕЛЕМЕНТАРНО И ЛОГИЧНО! ВИНАГИ Е БИЛО ТАКА, Е И ЩЕ Е! НИЩО НОВО, КАКТО ЗНАЕТЕ! От триЕДИНството Му в Неговото-мен, Ласка и танц
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg