Сайт за напреднали !
Сподели

НЛО

НЛО

Космосът е пълен с цивилизации, животът е нормално явление във вселената. Цивилизациите са на различни нива на развитие, по отношение на морала има добри и лоши. Наблюдавани сме от безброй цивилизации, но добрите от тях, които могат да ни помогнат, съблюдават космическия закон за свободния избор.

Кубрат Томов

Не е нужно да вярвате в НЛО.Те съществуват и без вашата вяра....

 

Интервю с извънземно

НЛО

Днес на гости на сайта на UFOport.com  е извънземно,  което специално за нашият сайт дава интервю. Ето какво  сподели извънземното пред нашите журналисти:

-  Здравейте,  от коя планета сте? Разкажете ни,  моля,  от къде сте и как се казвате?

-Аз нямам име и не съм от никъде просто съществувам в пространството. Това,  че сега разговарям с вас означава  че се намирам на Земята,  значи в момента съм от Земята. Но все пак съм роден на планетата, която е на 3 000 000 светлинни години от тук.

-Как се казва планетата, как се казвате вие? – попитахме отново.

- На  планетата, на която живеете в момента, хората и животните имат имена, дори самата планета има свое име. Имената,  които давате на нещата и на себе си  са измислени от вас за да се самоконтролирате и ограничавате, нашата планета няма име и ние, които я обитаваме,  нямаме имена. Мога само да ви кажа, че тя се намира на 3 000 000 светлинни години от тук точно  на границата на реалността.

- Като нямате имена  как се самоопределяте тогава, как общувате  помежду си, как е постороен животът  на вашата планета?

-Ние се самоопределяме по нещата,  които сме извършили, живеем във  виско развито общество, където не съществуват ограничения и власт. На нашата планета, няма държави, няма управляващи,  никой жител на нашата планета не може   да контролира  друг неин жител.  Всеки се ражда свободен и остава свободен до края на дните си. Но вие едва ли бихте разбрали този начин на живот, след като от най – ранно детство ви се втълпяват ограничения  и любов към тези ограничения. Вземете наприпер начинът, по който сте разделили земята на зони на власт т.е. държави, и всяка държава има свое правителство, което  смуче от енергията на земляните, които я населяват. За всяко свое действие, вие сте длъжни да плащатате данъци или определени такси от вашите така наречени пари. А когато ви попитат за какво плащате всичко това? Вие като по чесовник отговаряте: “Данъци плащаме за да има училища, болници, пътища здравеопазване и т.н.” – това са ви научили в училище и вие това знаете. Но всъщност нещатата не стоят така, вие си плащате за да ви контролират, за да  подържате този лаком механизъм на контрола. Човечеството само е създало  механизма на самоонищожението си. При нас нещата, не стоят така ние сме свободни от контрол  намиращи се в пространството същества, чиято задача е живота и опознаването на същото пространство.

-Ако няма държави и контрол на вашата планета сигурно има много престъпност, как се справяте?

-На нашата планета никога не е имало престъпност.  Никога не е имало завист и бедност.  При нас всички ресурси са общо достъпни, ние използваме ресурсите си рационално.  Всеки използва точно толкова колкото му е необходимо и не се запасява защото ресурсите  са общодостъпни и  смисъл от запасяване не съществува. Вие тук на Земята се запасявате трупате ресурси и пари, складират. Нима не виждате, че ресурс има за всички просто лакомията на едни задушава други… Не, ние нямаме престъпност.

-Разкажете  красива ли е вашата планета?

- Планетата, която населяваме  е красива, но Земята е по- красива от нея. Когато ние от нашата планета гледаме вашата красива планета, можем само да въздишаме, че тя се намира толкова далеч и е неудобно,  често да се идва на почивка в това райско кътче на прострастранството.

-Благодарим за интервюто,  до нови срещи!

 

Сподели
НЛО
Случаят "Розуел"

Случаят "Розуел" е един от най-известните случаи на наблюдение на НЛО. Място на действието - САЩ, щата Ню Мексико, близо до градчето Розуел. Време на действието - 1 юли, 1947 година...

Бейкърсвилд щат Калифорния, на 01 юли 1947 година Ричард Ренкен, летец ветеран, каскадьор наблюдавал полета на кръгли обекта, летящи със скорост 50 мили в час, подредени във формата на буквата " V".Същото видяла и някаква жена от същия град.След това, вечерта в сряда на 02 юли 1947 година, около 21.50 часа г-н и г-жа Денуам видяли ярко светещ овален летящ обект, оставящ след себи си червена светлина и лятящ, на северозапад от Розуел - щат Ню Мексико.

Фермерът Уйлям Мак Брейзъл чул точно по същото време мощен взрив.На следващия ден - четвъртък 03 юли, той заедно със седемгодишния Тимъти Проктър - син на съседи, забелязали на пасището във фермата "леки метални парчета", които били разпръснати безразборно върху не малка площ.

Оказало се, че обектът, видян от семейство Денуам е катастрофирал в ранчото на фермера Брейзъл, след като преди това експлоадирал във въздуха през нощта на 02 юли 1947 година, поради лоши метеорологични условия и магнитни бури.

След като взел няколко парчета за да ги покаже на съседите си, в неделя на 06 юли 1947 г. Брейзъл отнесъл странните парчета в градчето Розуел, отстоящо на около 130 км. от фермата му и ги показал на шерифа Джордж Уилкокс, който направо се изумил от това, което видял, защото парчетата не се подлагали на никакви деформации, дори при удар с чук, а освен това, по някои от тях имало странни йероглифи.

От своя страна Уилкокс веднага се свързал с командващия елитната база на американските ВВС полковник Бланчалд, където по това време били разположени стратегическите бомбардировачи "В - 29", можещи да носят ядрено оръжие.

Бланчард, след като внимателно разгледал парчетата веднага назначил специална група от офицери начело с майор Джес Марсъл - шеф на разузнавателния отдел към базата и капитан Шеридън Кавит от контраразузнаването.

На 07 юли сутринта фермерът Брейзъл отвел групата в своето имение, където намерили още метални отломъци, а на около две мили от мястото с отломъците бил намерен и корабът, частично забил се в земята, около който разпръснати лежали четирите мъртви тела на екипажа, за които по-късно е направено предположението, че са се катапултирали само миг преди катастрофата.Гледката била покъртителна.Телата на пилотите били облечени в еластични сребристи комбинезони и изглеждали ужасно, защото не приличали на хората.Те заедно с останките на кораба били натоварени на два камиона и откарани в базата още същата вечер.

На 08 юли полковник Бланчард изпраща специализирано подразделение от военни полицаи, които отцепили целия район около фермата и веднага изпратил съобщение до щаба на 8-ма армия във Форт Уорт - Тексас.

Същата сутрин полковникът разпоредил на пресрелизинга към базата да пусне за местната преса следното съобщение:

"...Многобройните слухове за летящите дискове вчера станаха реалност: разузнавателната служба на 509 -та група бомбардировачи към 8-ма въздушна армия от базата в Розуел успя да се сдобие с един диск благодарение на сътрудничеството на местен фермер и шерифа на окръг Чавес. Летящият обект се е приземил върху територията на едно ранчо близо до Розуел миналата седмица. Тъй като не разполатгал с телефон, фермерът е съхранил диска, докато се свърже с шерифа, който на свой ред е информирал майр Джес Ей Марсъл от разузнавателната служба към 509 -та група бомбардировали.Веднага са били предприети съответните мерки и дискът бил прибран от фермата.След инспекция във въздушната база в Розуел, той бил предаден в последствие от маойр Марсъл на висшестоящите власти....."

/ Ясно е, че изявлението е направено под отзвука на съобщенията свързани с Кенет Арнолд /.

Съобщението е било предоставено от пресрелизинга на военната база по обяд - 08 юли 1947 г. на две радиостанции и два всекидневника в градчето Розуел, това е пълният му текст, взет от вестник "Сан Франциско Хроникъл".

Същата вечер генерал Рамей - командващ 8-ма въздушна армия разположил "останките"-? в своя кабинет и свикал веднага пресконференция за да опровергае разпространеното вече съобщение, защото според генерал Томас Дю Боз, който по това време бил полковник и началник щаб на 8-ма въздушна армия, от Вашингтон спешно позвънил генерал Мак Малън, който разпоредил на генерал Рамей случаят да бъде веднага потулен.

Генералът спешно извикал сержант Ървинг Нютън от метеорологичната служба за да "идентифицира" "останките".Сержантът "установил", че те са "от метеорологичен балон от типа "Роуин", защото "миришели на синтетичен каучук" - материалът, от който са правени балоните.

Опровержението е остро, унизително и особено критично за офицерите от военно-въздушната база в Розуел.То веднага е публикувано във всички вестници, с което възбудените духове били укротени, а военните, пуснали първото съобщение са подложени на унижение и присмех.

Отначало генерал Рами предполагал , че катастрофиралият кораб "бил съветски самолет или ново неизвестно оръжие на противника".

"Експертизата" на останките от кораба е направена спешно, защото " от най-високо ниво" вече са били отдадени специалните заповеди и инструкции как трябва да се действа по-нататък, защото собственикът на местното радио в Розуел вече бил принуден да не "дава никаква информация" отностно инцидента Трябвало да се твърди, че местните военни са "взели метеорологичен балон за летяща чиния".

/ Случаят е отработен по класически военен образец /.

По-късно останките от кораба заедно с мъртвите тела на извънземните са откарани с транспортен военен самолет във Военно въздушна база "Райт Патерсън" за изследване.Там се намирал най-развития научно-технически изследователски център на САЩ по това време.

Обектът най-щателно е изследван от авиоконструктора Бил Макдоналдс, който констатирал, че "корабът е произведен по извънземна технология".

По случая Макдоналдс дава следното обяснение:

"...На мен ми беше позволено да се срещна с полковника от разузнавателния отдел Френ Кауфман, който се занимавал със съставянето на рисунките на обекта след аварията, във времето, когато на сутринта на 05 юли 1947 година били събрани отломките на кораба.Той вероятно е третият в йерархията на началниците на Разузнавателното управление, който вероятно е бил на мястото на катастрофата, където също бил и полковникът от разузнаването Бланшар, майор Марсел и редица други офицери от базата, включително началника на военната полиция Маршалл, който ръководел операцията по търсенето.

След многото часове, проведени с полковник Кауфман по изучаване на показанията, дадени от очевидците, се отдаде да си съставим представа как е изглеждало това транспортно средство.

Полковникът ми показа още влажните фотографии и свойте рисунки, оригиналът, на които той изпратил веднага в Пентагона.Корабът на неговата рисунка много приличал на съвременен самолет - шпионин.Той изгледаше като миниатюрна версия на самолет " SR - 71 Black bird", конструиран в края на 60-те години.

Към рисунката се прилагаше най-подробно описание, което е направено от офицера от военно-въздушната база "Райт Патерсън".Този офицер по-късно през 1952 година се занимаваше с шифри и неговите задължения бяха да зашифрира всички инженерни разчети, направени в по-късните стадии от изучаването на обекта, който в последствие беше поставен в бетонова шахта на пускова ядрена установка, която по-късно залегна в основата на легендата за "Хангар - 18".Тази шахта беше съвършено секретна и за това в нея беше поставен този обект…

Филм за тайната на Кристалните черепи
JiM 29 Януари 2015г.
Смятате ли, че извънземните са наши прародители и щом са ни създали могат да ни
манипулират, но и помагат или използват и унищожат, ако не отговаряме на плановете им?
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg